ΕΙΑΣ: Αναβαθμισμένο το Νέο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών

10 Ιανουαρίου 2019

Εξαιρετικά Αναβαθμισμένο, Σύγχρονο και Καινοτομικό
το Νέο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του Ε.Ι.Α.Σ.,
EIAS DIPLOMA IN INSURANCE Science and Practice, EDI 2019

Εξαιρετικά αναβαθμισμένο, σύγχρονο και καινοτομικό είναι το νέο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του Ε.Ι.Α.Σ.,  EIAS DIPLOMA IN INSURANCE Science and Practice, EDI 2019.

Το εν λόγω Πρόγραμμα αποτελεί ουσιαστικότατη και διαχρονική εκπαιδευτική συμβολή του Ινστιτούτου στην περαιτέρω ισχυροποίηση και επικαιροποίηση της τεχνογνωσίας των Στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς μας.

Το Πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας διακοσίων τριάντα (230) εκπαιδευτικών ωρών, εξελίσσεται σε περιβάλλον φυσικής τάξης και σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning, ενώ προσφέρει στο εκπαιδευτικό του κοινό, διοικητικά στελέχη και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, πλήρεις, περιεκτικές και επίκαιρες γνώσεις και εμπειρίες επί του συνόλου των Κλάδων Ασφαλιστικών Εργασιών και των διαστάσεων της Ασφαλιστικής Τεχνικής. Επίσης, επεκτείνει τη θεματολογία του στην Κανονιστική Συμμόρφωση της Ασφαλιστικής Αγοράς, στην Εταιρική Διακυβέρνηση, στη Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και στις Νέες Τεχνολογίες, στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Λογιστική,  στο Marketing Ασφαλιστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στην Εργασιακή Ψυχολογία, στη Διοίκηση Πωλήσεων και στην Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών.

Το Πρόγραμμα, το οποίο οδηγεί τους αποφοίτους του στην απόκτηση του αναγνωρισμένου από την Αγορά μας τίτλου Ασφαλιστικών Σπουδών, EIAS DIPLOMA IN INSURANCE Science and Practice, θα έχει την έναρξη του τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, 16:00-20.00, στις εγκαταστάσεις του ΕΙΑΣ επί της Λ. Συγγρού 106, και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 16.00-20.00.

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη της Ελληνικής και της Διεθνούς Ασφαλιστικής Αγοράς, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, διαθέτοντες υψηλή εξειδίκευση στην Ασφαλιστική Επιστήμη και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και έγκριτοι Industry Experts της Ασφαλιστικής Τεχνικής.

Το Πρόγραμμα εμπλουτίζουν ενότητες e-learning και e-testing, καθώς και πλούσια ψηφιακή βιβλιογραφία, που εγγυώνται στους συμμετέχοντες δυνατότητες χρονικής ευελιξίας και άριστα περιθώρια αφομοίωσης και εμπέδωσης της αρτιότατης Εκπαιδευτικής ύλης του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ασφαλιστικός Γονέας – Επιβράβευσε και το 2018 με επιστροφή ασφαλίστρων

Η Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε και το 2018 τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, με ποσό που αγγίζει τις €300.000. Το...

Close