ΕΙΑΣ: Σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

7 Δεκεμβρίου 2017

Η σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, εγκεκριμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, διευκολύνει τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις συμπλήρωσης των εβδομήντα πέντε (75) ωρών επανεκπαίδευσής τους, εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ετών, προκειμένου ακολούθως να μπορούν να ανανεώσουν την άδεια άσκησης του επαγγέλματός τους. Συγκεκριμένα, καθένα από τα προαναφερόμενα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, προσθέτει τις ακόλουθες ώρες στη διαδρομή επανεκπαίδευσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή:

  1. Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση & Αιτιάσεις, 8 ώρες
  2. Σύγχρονες Τεχνικές Αποτελεσματική Επικοινωνία, 7 ώρες

Ποιοι διδάσκουν

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου του Τομέως Β είναι η κα Κωνσταντίνα Λόντου, Δικηγόρος, Νομική Σύμβουλος, με εξαιρετική εμπειρία και τεχνογνωσία επί θεμάτων Ασφαλιστικών Θεσμών και Οργάνωσης της Ασφαλιστικής Αγοράς, ως διατελέσασα επί σειρά ετών Γενική Διευθύντρια της Γ. Γ. Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και εκπροσωπήσασα την Ελλάδα ως Εθνικός Εμπειρογνώμονας και Επόπτης Ασφαλίσεων σε διεθνή και κοινοτικά όργανα και φόρα.

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου του Τομέως Γ είναι η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με υψηλή εξειδίκευση στους Τομείς Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Προθεσμία Εγγραφής

Αιτήσεις Συμμετοχής στα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017. Τα ανωτέρω Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Κόστος Συμμετοχής

  • € 40 ανά μεμονωμένη συμμετοχή
  • € 30 ανά συμμετοχή, σε περιπτώσεις δήλωσης πολλαπλών συμμετοχών (άνω των τριών) ή συμμετοχή εν ισχύι μελών των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της Χώρας.

Το ΕΙΑΣ παρέχει τη δυνατότητα στους διαμεσολαβητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αλλά αδυνατούν λόγω απόστασης, να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στο χώρο τους online (μέσω διαδικτύου), την ίδια ημέρα και ώρες που πραγματοποιείται το σεμινάριο στην αίθουσα του ΕΙΑΣ, με το ίδιο κόστος.

Για το σεμινάριο θα χρειαστούν εξοπλισμό γραμμή ADSL με ταχύτητα ανώτερη των 2 Mbps, μέσω Η/Υ ή άλλης φορητής συσκευής με εξοπλισμό ακουστικών και μικροφώνου & web camera (εφόσον θέλει να συμμετέχει με φωνή για απορίες). Ο υπολογιστής πρέπει να είναι σύγχρονος και να διαθέτει μοντέρνο Internet browser (τελευταίες εκδόσεις Mozilla, Chrome, Edge, Safari) με εγκατεστημένο τον Flash Player. Προτείνεται να συνδεθείτε από δίκτυο που δεν έχει περιορισμούς στην πρόσβαση ιστοσελίδων όπως συνήθως γίνεται σε εταιρικά περιβάλλοντα.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΑΕΕ: Συνεχίζεται η έρευνα για την παραγωγή εγγεγραμμένων ασφαλίστρων Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2017

Η ΕΑΕΕ συνεχίζει την έρευνα σχετικά με την παραγωγή ασφαλίστρων (εγγεγραμμένα ασφάλιστρα συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) ανά μήνα μεταξύ των...

Close