Ενημέρωση για εκτίμηση πλήθους ζημιών ασφαλίσεων περιουσίας

15 Ιουλίου 2021

Ζημιές από την δασική πυρκαγιά στην Κορινθία και την Δυτική Αττική 19 - 22 Μαΐου 2021

Στο πλαίσιο της καταγραφής του πλήθους των ζημιών που προκλήθηκαν από την δασική πυρκαγιά στην Κορινθία και την Δυτική Αττική την περίοδο 19 - 22 Μαΐου 2021, η Ε.Α.Ε.Ε. διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την πρώτη αίσθηση του πλήθους των ζημιών των ασφαλίσεων περιουσίας που είχαν αναγγελθεί στις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις - Μέλη, αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Χάρις στη συνεργασία των Εταιριών - Μελών, η έρευνα ολοκληρώθηκε επιτυχώς και το αποτέλεσμα σας κοινοποιείται με την παρούσα εγκύκλιο.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από τις απαντήσεις αυτές έχουν ως εξής :

Ασφαλίσεις Περιουσίας

• Πλήθος φακέλων ζημιών (κατοικίες) 20

• Αναφορές ζημιών (σύνολο) 373

• Αναλογία ασφαλισμένων κτιρίων 5,4%

Υπενθυμίζουμε ότι η Ε.Α.Ε.Ε. καταγράφει συστηματικά τα τελευταία χρόνια τις ασφαλισμένες ζημιές από καταστροφικά γεγονότα. Τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www1.eaee.gr στην ενότητα Μελέτες & Στατιστικά / Στατιστικά στοιχεία ασφαλιστικών κλάδων.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Καλλιθέα των εμπορικών: Η Υδρόγειος Ασφαλιστική χορηγός στην ανάδειξη της ιστορίας και της αξίας της

«Δρόμων Αφήγηση: Η Καλλιθέα των εμπορικών»: Η Υδρόγειος Ασφαλιστική χορηγός στη δράση που αναδεικνύει την ιστορία και δυναμική του εμπορικού...

Close