Ενημέρωση της Allianz για ψευδή πιστοποιητικά ασφάλισης

18 Νοεμβρίου 2022

H εταιρεία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το τελευταίο διάστημα έπεσε στην αντίληψη μας ότι έχουν κυκλοφορήσει πιστοποιητικά ασφάλισης τα οποία μολονότι φέρουν το σήμα της εταιρείας μας, ωστόσο δεν έχουν εκδοθεί από εμάς και ως εκ τούτου ουδεμία κάλυψη παρέχουν. Τα εν λόγω πιστοποιητικά ασφάλισης φέρονται να παρέχουν κάλυψη για δάνεια που εκδίδονται μέσω διαδικτύου.

Διαβεβαιώνουμε ότι η Allianz Ελλάδος ουδέποτε έχει προβεί σε συνεργασία με οποιαδήποτε εταιρεία παρέχει δάνεια μέσω διαδικτύου και ουδέποτε έχει εκδώσει συμβόλαιο ασφαλιστικής κάλυψης για τα δάνεια αυτά. Κατά συνέπεια τα εν λόγω πιστοποιητικά ασφάλισης δεν είναι έγκυρα.

Η εταιρεία μας έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες δέουσας επιμέλειας για τη διερεύνηση του θέματος και θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες ενάντια στην παράνομη χρήση της επωνυμίας της για τη διαφύλαξη του κύρους της και την προστασία των καταναλωτών."

Η εταιρεία καλεί όποιον έχει στα χέρια του πιστοποιητικό ασφάλισης που φέρει το λογότυπο της Allianz, το οποίο φέρει τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, ή σε οποιαδήποτε περίπτωση διατηρεί κάποια αμφιβολία, να επικοινωνήσει μαζί της άμεσα, στα παρακάτω στοιχεία:

Κέντρο Επικοινωνίας Allianz Ελλάδος

Δευτ. - Πεμ.: 8.30 - 16.30
Παρ.: 8.30 - 15.30
e-mail: customercontact@allianz.gr

Τηλ: 210 69 99 999

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Βρετανία: έξοδος ρεκόρ εργαζόμενων λόγω ασθενειών

Η αύξηση της πρόωρης συνταξιοδότησης, οι μακροχρόνιες ασθένειες και η χαμηλότερη μετανάστευση εξαντλούν το εργατικό δυναμικό της Βρετανίας. Ο αριθμός...

Close