Εντυπωσιακή αύξηση νέας παραγωγής της Interamerican

13 Νοεμβρίου 2014

Το Δίκτυο Agency της INTERAMERICAN πέτυχε κατά τον Οκτώβριο την υψηλότερη νέα παραγωγή των τελευταίων ετών, ξεπερνώντας το 1,1 εκατ. ευρώ. Το ποσόν αντιστοιχεί σε περισσότερους από 2.100 νέους πελάτες, που εμπιστεύθηκαν την εταιρεία μέσω των Συνεργατών του Δικτύου.

Η εξαιρετική επίδοση έρχεται σε συνέχεια του πολύ καλού εννεαμήνου που σημείωσαν στην υγεία οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και ανταποκρίνεται στη φιλόδοξη στοχοθεσία της εταιρείας για τον Οκτώβριο, καθώς και στους ειδικούς όρους και ρυθμίσεις που έθεσε σε εφαρμογή.

Γενικότερα στον κλάδο Υγείας η INTERAMERICAN, λίγο πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς, κινείται εντός στόχου σε κέρδη, μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και combined ratio.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
500 συμμετέχοντες στο Fundraising Gala Dinner για την «Ελπίδα»

Περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι της ασφαλιστικής αγοράς γιόρτασαν την Ημέρα Ασφάλισης με μία ξεχωριστή εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Η...

Close