Ευρώπη Ασφαλιστική: Νέο Παραμετρικό τιμολόγιο για τον Κλάδο αυτοκινήτων

13 Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, μια αμιγώς ελληνική εταιρία με υψηλό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας, κερδοφόρα, ευέλικτη και ανταποκρινόμενη απόλυτα στις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, υποστηρίζει το δίκτυο των συνεργατών της παρέχοντας σημαντικά κίνητρα για όλους.

Για το 2018 η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική δημιούργησε ένα νέο, σύγχρονο, ανταγωνιστικό και κατανοητό Κανονισμό Πωλήσεων, μέσω του οποίου επιβραβεύονται οι συνεργάτες με πρόσθετες αμοιβές (bonus) για:

  • την αύξηση νέας παραγωγής
  • τη διατηρησιμότητα
  • την κερδοφορία του χαρτοφυλακίου

Για τους συνεργάτες που θα επιτύχουν το 2018 υψηλά ποσοτικά και ποιοτικά αποτελέσματα (όγκος παραγωγής & σύνθεσης χαρτοφυλακίου) ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων της ΕΥΡΩΠΗ προβλέπει ένα ειδικό bonus με έπαθλο ένα ολοκαίνουριο ALFA ROMEΟ MITO!

Παράλληλα, μετά από έρευνα της αγοράς και αξιολογώντας τα αποτελέσματα της Εταιρίας, η Ευρώπη Ασφαλιστική αποφάσισε να εφαρμόσει από τις 05.02.2018 μια σύγχρονη και ευέλικτη τιμολόγηση στον κλάδο ασφάλισης Αυτοκινήτου. Οι νέοι παράμετροι τιμολόγησης λειτουργούν εκπτωτικά για τις ηλικίες των ιδιοκτητών και για οχήματα έως 10 ετών.

Αναλυτικότερα, οι Παράμετροι της τιμολόγησης είναι οι κάτωθι:

  • η ιστορικότητα ζημιών του ιδιοκτήτη,
  • η κατάταξη στην κλίμακα Bonus – Malus,
  • η ηλικία του οχήματος,
  • η ηλικία του ιδιοκτήτη και του νεότερου οδηγού,
  • τα έτη κτήσης του διπλώματος οδήγησης του ιδιοκτήτη οδηγού, και
  • το ελάχιστο ασφάλιστρο

Τα προνομιακά πακέτα ασφάλισης αποτελούνται από το Eurofirst & Eurofirst plus για ΕΙΧ, Eurofirst Truck & Eurofirst Plus Truck για χρήσεις ΦΙΧ & ΦΙΧ. αγροτικά και το ΜΟΤΟBASIC για δίκυκλα.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική εκτιμά ότι το νέο τιμολόγιο θα αποτελέσει πολύτιμο εφόδιο στην ανάπτυξη των εργασιών των συνεργατών της, ελπίζοντας στην ανταπόκρισή τους και θέλοντας να βρίσκεται δίπλα τους, υποστηρίζοντας την κάθε τους προσπάθεια.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ασφαλιστικός Γονέας App: Ξεπέρασε τα 10.000 downloads

Περισσότεροι από 10.000 χρήστες smartphones έχουν κατεβάσει στο κινητό τους τηλέφωνο, το τελευταίο έτος, το App του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας»....

Close