Ημερίδα ΠΣΣΑΣ - Gama Hellas στο Ευγενίδειο με διακεκριμένους ξένους ομιλητές

29 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA HELLAS διοργανώνει Εκπαιδευτική Ημερίδα στις 19/2/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου και με τίτλο “Lead your team to success”.

Βασικός ομιλητής θα είναι o κ. Mark M. Rooney, διακεκριμένος και πολύπειρος εισηγητής της GAMA, Διεθνή Οργανισμό που ειδικεύεται σε εκπαίδευση στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στην ημερίδα μας θα μας κάνει την τιμή να παραστεί και να έχει σύντομη τοποθέτηση η κα Bonnie Godsman, CEO GAMA International.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση από διακεκριμένους Συντονιστές με μακρόχρονη εμπειρία για θέματα που αφορούν όλο το εύρος του management Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Η συγκεκριμένη Εκπαιδευτική Ημερίδα είναι η τέταρτη κατά σειρά η οποία πραγματοποιείται με βασικό εισηγητή από την GAMA International και η δεύτερη από την ίδρυση της GAMA HELLAS. Κατά την διάρκειά της θα παρουσιαστούν τα οφέλη της συμμετοχής στην GAMA HELLAS και θα δίνεται η δυνατότητα άμεσης εγγραφής μελών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – χορηγών. Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ενημέρωση για το κόστος συμμετοχής αλλά και την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου μας (210 9242707 & 210 9221573, υπεύθυνη: κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, γραμματεία του Συνδέσμου).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Την τιμητική της χθες στη Βουλή είχε η ιδιωτική ασφάλιση

Ήταν η βραδιά της χθες, της αγοράς της ιδιωτικής ασφάλισης. Πρώτα ήταν η ωραία συγκέντρωση στην Αίγλη του Ζαππείου, για...

Close