Η ΑΧΑ για την πρόληψη κινδύνων σε ξενοδοχειακές μονάδες

6 Απριλίου 2017

Στο «6ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας» συμμετείχαν ως εισηγητές, ο Δημήτρης Μελεξόπουλος, Διευθυντής Μεσιτών & Πρακτόρων και ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου, Επιθεωρητής Κινδύνων, αναπτύσσοντας θέματα για την «Ασφαλιστική προστασία μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών καταλυμάτων». Τα δύο στελέχη της ΑΧΑ εστίασαν σε θέματα ασφάλισης και πρόληψης κινδύνων που αφορούν σε μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες.

Στον τομέα της ασφάλισης, ο Δημήτρης Μελεξόπουλος αναφέρθηκε στις καλύψεις και παροχές του προγράμματος «AXA Business 4 all» (https://www.axa.gr/el/business/business-insurance/) που έχει δημιουργηθεί για την ολοκληρωμένη κάλυψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη ύπαρξης σωστής διαχείρισης ρίσκων για κάθε είδους ξενοδοχειακή μονάδα.

Αναφερόμενος σε ζητήματα πρόληψης, ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε στους πιο σημαντικούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχειακές μονάδες και ανέπτυξε τους τρόπους με τους οποίους οι κίνδυνοι περιορίζονται. Μετά το τέλος των δύο παρουσιάσεων οι επαγγελματίες τουρισμού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενέστερα για θέματα προστασίας των επιχειρήσεών τους.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η INTERAMERICAN στην «καρδιά» της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας, στο συνέδριο της GAMA International

Πρωτοπόρος, από τα πρώτα χρόνια της ιστορίας της, η INTERAMERICAN στην υποστήριξη της δια βίου εκπαίδευσης των συνεργατών του εταιρικού...

Close