Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο των 4ων Επιχειρηματικών Βραβείων

12 Αυγούστου 2022

Εφέτος, τα 4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», τα οποία θα απονεμηθούν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, θέτουν στο επίκεντρο την γυναίκα και επιβραβεύουν σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες του επιχειρηματικού - και όχι μόνο - στίβου. 

Τα βραβεία έχουν συνολικά 9 κατηγορίες, τις εξής:
- Βραβείο «Ελληνίδας Επιχειρηματία που δημιούργησε brand»
- Βραβείο «Νεοφυούς Επιχείρησης»
- Βραβείο «Έρευνας και Καινοτομίας»
- Βραβείο «Ελληνίδας Επιχειρηματία του εξωτερικού»
- Βραβείο «Διοίκησης Οικογενειακής Επιχείρησης»
- Βραβείο «Εξαγωγικής Αριστείας εταιρείας υπό γυναικεία Διοίκηση»
- Βραβείο «Γυναίκα - Ανώτατο Διοικητικό Στέλεχος»
- Βραβείο «Γυναίκα - Επικεφαλής Πρωτοποριακής Επιχείρησης»
- Βραβείο «Γυναίκα - Ηγέτης».

Θα υπάρξουν επίσης τιμητικές διακρίσεις που αφορούν στον πολιτισμό, στην έρευνα και στη γυναικεία ενδυνάμωση.

Τα εφετινά βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του ΣΕΒΕ - Σύνδεσμος Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ) και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

H επιλογή και αξιολόγηση των νικητριών προήλθε από την ειδική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους Διονύση Χιόνη, καθηγητή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, (πρόεδρο) και τα μέλη τους: Κωνσταντίνο Αραβώση, γενικό γραμματέα Δασών, Ευτυχία Κασελάκη, Partner EY Greece, Αθανάσιο Κεφάλα, πρόεδρο IMERYS GREECE S.A. & ΙΜΕRYS ΒAUXITES GREECE S.A., Κωνσταντίνο Κόλλια, πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Ασπασία Μάλλιου, εταίρου της «Ποταμίτης - Βεκρής» και εκδότη του «Δελτίου Φορολογικής Νομοθεσίας».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Αντασφάλιση: Διακυμάνσεις στα αποτελέσματα

Munich Re: «Χτύπημα» 1 δισ. δολαρίων στο επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο Τα κέρδη της Munich Re μειώθηκαν καθώς η αντασφαλιστική εταιρεία...

Close