Η "Ολιστική Ηγεσία" το κεντρικό θέμα του φετινού Συνεδρίου Π.Σ.Σ.Α.Σ - GAMA HELLAS

20 Μαΐου 2019

Mε κεντρικό θέμα “HOLISTIC LEADERSHIP – ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ” και σημαντικό αριθμό έγκριτων εισηγητών από την Διεθνή και Ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει το ετήσιο εκπαιδευτικό συνέδριο – θεσμό που απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών. Το ετήσιο συνέδριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31/5/2019, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Μεταξύ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου, οι οποίοι και θα αναπτύξουν θεματολογία επικεντρωμένη στις νέες τάσεις και προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η ασφαλιστική αγορά είναι:

  • η κα Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International
  • ο κ. J. Christopher Noonan, ChFC, CLU, Executive Vice President AXA Advisors
  • ο κ. Troy Korsgaden, President & Consultant, Korsgaden International

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA International’s LAMP και, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός σε ό,τι αφορά στο management, στην ηγεσία και στην αποτελεσματική διαχείριση και παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού των δικτύων πωλήσεων.

Πρόκειται για το 7 ο κατά σειρά συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται με keynote speakers από την GAMA International και το 5 ο από την ίδρυση της GAMA Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών - Χορηγών.

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής, αλλά και τη διαδικασία εγγραφής ή χορηγικής συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης του συνεδρίου του ΠΣΣΑΣ κα Ρούλα Τσεκουρλούκη στα τηλέφωνα 210 9242707 & 210 9221573.
  • Για απευθείας εγγραφή στο Συνέδριο κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://holisticleadership.eventsadmin.com/Register

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Η "Ολιστική Ηγεσία" το κεντρικό θέμα του φετινού Συνεδρίου Π.Σ.Σ.Α.Σ - GAMA HELLAS

  1. […] Η «Ολιστική Ηγεσία» είναι το κεντρικό θέμα του φετινού Συνεδρίου, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών. Διαβάστε περισσότερα εδώ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Μεγάλη επιτυχία η Εθνική Συνδιάσκεψη Διαμεσολαβητών

Το Σάββατο 18 Μαϊου 2019 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Novotel Athenes η πρώτη εθνική συνδιάσκεψη εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα επιμελητήρια, με τη συμμετοχή...

Close