Συνεταιριστική: ενεργοποιεί τον μηχανισμό αποζημίωσης των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές

29 Ιουλίου 2022

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στο πλαίσιο υποστήριξης των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις πυρκαγιές σε Βόρεια και Ανατολική Αττική προ ολίγων ημερών, αλλά και σε όσες ακόμη περιοχές δοκιμάστηκαν ή δοκιμάζονται ακόμη, ενεργοποίησε άμεσα τον μηχανισμό καταβολής αποζημίωσης, στηρίζοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν στην Εταιρία την περιουσία τους. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει ξεκινήσει ήδη από σήμερα την καταβολή των αποζημιώσεων, στους ιδιοκτήτες των ασφαλισμένων κατοικιών που επλήγησαν από την φωτιά, ανακουφίζοντας τους σημαντικά από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν τις τελευταίες ημέρες, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω μέτρα στήριξης, μέσω της διευκόλυνσής τους στην πληρωμή των ασφαλίστρων τους.

Ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής δήλωσε: «Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που επλήγησαν τόσο άδικα από τις πυρκαγιές. Με την ευχή και την ελπίδα ότι δεν θα βιώσει κανείς ξανά παρόμοιες συνθήκες, υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους ασφαλισμένους μας και θέτουμε τις αποζημιώσεις ως απόλυτη προτεραιότητά μας αυτή την δεδομένη χρονική περίοδο. Σκοπός μας δεν είναι μόνο η καταβολή των αποζημιώσεων αλλά και η ταχύτητα με την οποία  μεριμνούμε να τις καταβάλλουμε, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται περαιτέρω οι συμπολίτες μας που έχουν υποστεί τέτοια καταστροφή».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Munich Re: 34 δις $ έχουν κοστίσει φέτος οι φυσικές καταστροφές στους ασφαλιστές

Οι παγκόσμιες φυσικές καταστροφές κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022 κόστισαν στις ασφαλιστικές εταιρείες περίπου 34 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία...

Close