Η τετραήμερη εργασία ευνοεί την ψυχική υγεία και βελτιώνει την παραγωγικότητα/ Γιατί πονάνε οι αρθρώσεις και τα κόκαλα όταν βρέχει;/ Κάνουν… σκονάκι μέσω τεχνητής νοημοσύνης!

23 Ιανουαρίου 2023

Η τετραήμερη εργάσιμη εβδομάδα ευνοεί την ψυχική υγεία και βελτιώνει την παραγωγικότητα

Η ενίσχυση της ευελιξίας στην εργασία, μέσω αλλαγών όπως η τετραήμερη εργάσιμη εβδομάδα, μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα και να αντιστρέψει την αυξανόμενη τάση προς εξάντληση, σύμφωνα με ομάδα ειδικών που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γιατί πονάνε οι αρθρώσεις και τα κόκαλα όταν βρέχει;

Εάν είστε από τους ανθρώπους που νιώθετε κάθε αλλαγή του καιρού, υγρασία και βροχή στα κόκαλα και τις αρθρώσεις σας, ίσως σας καθησυχάσει το γεγονός ότι δεν είστε ο μόνος. Πολλοί από εμάς νιώθουμε πόνο στις αρθρώσεις και τα κόκαλα όταν βρέχει ή όταν αλλάζει η θερμοκρασία. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κάνουν… σκονάκι μέσω τεχνητής νοημοσύνης!

Μια εφαρμογή – ρομπότ που μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις γνώσεων και να γράφει αρκετά καλά κείμενα έχει γίνει όπλο στα χέρια των μαθητών και των φοιτητών που θέλουν να αντιγράψουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών, EDI 2023

EIAS DIPLOMA ΙΝ INSURANCE SCIENCE AND OPERATIONS   σε περιβάλλον webinar ή φυσικής τάξης, κατά την επιλογή σας Κάθε Δευτέρα...

Close