Η Allianz Ελλάδος Χορηγός των Συναυλιών στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

25 Μαΐου 2018

Η Allianz Ελλάδος είναι ο χορηγός των φετινών συναυλιών, στον πιο «φιλότεχνο» κήπο της πόλης, τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Από 14/6 έως 22/9 με τη στήριξη της Allianz, το αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες ήχους ποπ, ροκ και τζαζ αλλά και έντεχνης ελληνικής μουσικής, οι οποίες θα πλαισιωθούν από την εικαστική έκθεση η οποία θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, η Allianz, ως χορηγός των συναυλιών του φετινού προγράμματος του κήπου του Μεγάρου Μουσικής, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους fans της σελίδας της στο Facebook να κερδίζουν προσκλήσεις, για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, μέσα από έναν διαδραστικό διαγωνισμό σε μορφή παιχνιδιού, ειδικά σχεδιασμένο για κινητά τηλέφωνα.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε τις εκδηλώσεις στον κήπο του Μεγάρου, έναν πρωτοποριακό θεσμό τον οποίο έχει αγκαλιάσει με θέρμη το κοινό της Αθήνας. Tο Μέγαρο αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς πολιτιστικούς φορείς της χώρας μας, με τεράστια προσφορά και πολύπλευρη δραστηριότητα και η Allianz ως Υπεύθυνος Εταιρικός Πολίτης στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό και διευκολύνουν την πρόσβαση των Ελλήνων σ’ αυτόν σχολίασε σχετικά η Κα Τζούλη Πανάγου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Allianz.

Το πρόγραμμα των συναυλιών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΑΧΑ Ασφαλιστική: Συνεχίζει την εκστρατεία υπέρ της πρόληψης

Εδώ και λίγα χρόνια η ΑΧΑ Ασφαλιστική έχει επιλέξει να τοποθετηθεί στρατηγικά στον τομέα της πρόληψης. Στο πλαίσιο αυτό λανσάρει...

Close