ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Επαναξιολόγηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας - Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015

1 Δεκεμβρίου 2022

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προχώρησε στην επαναξιολόγηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, καθώς και το ISO 10002:2018, που αφορά στη διαχείριση παραπόνων και ικανοποίησης πελατών.

Η Εταιρία διαθέτει από το 2016 πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001, το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διασφάλιση της ποιότητας το οποίο συνδράμει στη σωστή λειτουργία μιας επιχείρησης, ώστε να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες με ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του ασφαλισμένου.

H MINETTA Ασφαλιστική εναρμονισμένη με αυτήν τη φιλοσοφία, δίνει ιδιαίτερη έμφαση προχωρώντας διαρκώς στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
«Οικονομικό Μουσείο»: Σεμινάριο «Ανάπτυξη Αυτογνωσίας & Δύσκολοι Πελάτες» με τη Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, ΜΒΑ

Το «Οικονομικό Μουσείο» διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο Ανάπτυξης Επαγγελματικών Δεξιοτήτων με θέμα: «Ανάπτυξη Αυτογνωσίας & Δύσκολοι Πελάτες», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου...

Close