Skip to content
photo6

Νέα γενιά του συστήματος Υγείας bewell της Interamerican

Παρουσιάστηκαν οι νέες δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα σε Συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων της εταιρίας

Ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου
Interamerican
κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Η νέα γενιά του συστήματος Υγείας bewell της Interamerican είναι γεγονός. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, με κεντρικό μήνυμα «Υπεύθυνα δίπλα στους ανθρώπους», παρουσία Συνεργατών των Δικτύων Πωλήσεων, η διοίκηση υπενθύμισε τη στρατηγική κατεύθυνση της Interamerican για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους ασφαλισμένους της και παρουσίασε τις εξελιγμένες δυνατότητες.

Η Νατάσα Σατερλή, Health & Financial
Future Tribe Leader, παρουσίασε τη νέα γενιά του συστήματος Υγείας bewell

Ειδικότερα, το bewell της Interamerican έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις μοναδικές ανάγκες κάθε ασφαλισμένου, προσφέροντάς του ελευθερία και ευελιξία να επιλέξει και να συνδυάσει τις καλύψεις που χρειάζεται. Επιπλέον, μέσω των ιδιόκτητων υποδομών υγείας της Interamerican –τα πολυϊατρεία Medifirst και την Αθηναϊκή Mediclinic– και της μοναδικής Γραμμής Υγείας 1010, στην οποία γιατροί προσφέρουν συμβουλές 24 ώρες το 24ωρο, ανταποκρίνεται ολιστικά στις ανάγκες των ασφαλισμένων. Παράλληλα, μέσα από την εφαρμογή MediON και τη νέα υπηρεσία Τηλεϊατρικής δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους με πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης να προγραμματίσουν ψηφιακή, συμβουλευτική συνεδρία, όπου κι αν βρίσκονται, με έμπειρο γιατρό των πολυϊατρείων Medifirst. Ενώ αποτελεί σταθερή επιλογή των νοικοκυριών, με οικογενειακές εκπτώσεις που φτάνουν έως 20% και ευέλικτα προγράμματα για κάθε μέλος της οικογένειας.

Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Περαιτέρω, με νέες ξεκάθαρες καλύψεις, αδιαπραγμάτευτη προσήλωση σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου μέσω της συνεργασίας με κορυφαία ιατρικά δίκτυα και νοσηλευτικά ιδρύματα και καινοτομίες όπως η νέα υπηρεσία “Tele-Underwriting” και η ψηφιακή αναβάθμιση των αποζημιώσεων, η Interamerican επιδιώκει διαρκώς να βελτιώσει την εμπειρία των ασφαλισμένων.

Βελτιωμένες παροχές

Πάνος Κούβαλης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών

Αναλυτικότερα όσον αφορά τη νέα γενιά του συστήματος Υγείας bewell, προστέθηκαν βελτιωμένες παροχές στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα «Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα». Μεταξύ άλλων, ενισχύεται το δίκτυο των συνεργαζόμενων νοσοκομείων με την ένταξη της Παιδιατρικής Κλινικής Μητέρα, διευρύνονται οι καλύψεις του προγράμματος, όπως με την αναγνώριση των ενδοσκοπικών και δια-δερμικών πράξεων ως χειρουργικές επεμβάσεις και συμπεριλαμβάνεται κάλυψη εξόδων συνοδού ανηλίκου σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα για παιδιά έως 14 ετών. Παρέχεται επίδομα χρήσης άλλου ασφαλιστικού φορέα, δημόσιου ή ιδιωτικού. Επίσης, εξασφαλίζεται για όλους τους ασφαλισμένους συμβουλευτική υπηρεσία δεύτερης ιατρικής γνώμης για θέματα διάγνωσης και θεραπείας από το παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων γιατρών της Teladoc Health (Best Doctors) και δίνεται έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση με επιβράβευση των ασφαλισμένων που πραγματοποιούν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up). Υιοθετείται, ακόμα, εξατομικευμένη προσέγγιση μέσα από προσωποποιημένους όρους στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με βάση τα προγράμματα του κάθε συμβολαίου, καθώς και ψηφιακή κάρτα bewell για όλους.

Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας

Ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας της Interamerican, δήλωσε σχετικά: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες ασφαλισμένους που εμπιστεύονται την Interamerican, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα τη νέα γενιά του συστήματος Υγείας bewell. Το πιο ευέλικτο πρόγραμμα στην ασφαλιστική αγορά, χαράσσοντας ήδη μια επιτυχημένη διαδρομή 5,5 ετών, με πάνω από 87.000 ασφαλισμένους και 52 εκατ. χαρτοφυλάκιο, εξελίσσεται και προχωρά μπροστά για να ανταποκριθεί με συνέπεια και υπευθυνότητα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Στη μετά-COVID εποχή τα δεδομένα στην Υγεία άλλαξαν ριζικά και το ενδιαφέρον των ανθρώπων για ιδιωτική ασφάλιση Υγείας αυξάνεται συνεχώς στην ελληνική αγορά και όχι μόνο. Είμαστε εδώ, με καινοτόμες υπηρεσίες όπως η Τηλεϊατρική, διευρυμένες συνεργασίες εντάσσοντας το νοσοκομείο “Παιδιατρική Κλινική Μητέρα”, καθώς και προγράμματα που προσαρμόζονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε οικογένειας. Υπηρετώντας διαχρονικά τις αξίες μας και την αποστολή μας να στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες μας και να τους βοηθάμε να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά».

Το νέο πρόγραμμα bewell «Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα» θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά του συστήματος Υγείας bewell, μπορείτε να ανατρέξετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.interamerican.gr/idiotes/proionta-ypiresies/ygeia/asfaleia-ygeias

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *