Νέα δράση του ΣΕΜΑ για τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης

29 Σεπτεμβρίου 2019

Την αγορά προμηθειών, ηλεκτρονικών ειδών, όπως και άλλων σκευών τα οποία έχει ανάγκη η «υιοθετημένη» από το ΣΕΜΑ οικογένεια στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης, δρομολογεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Τα μέλη του Δ.Σ. στην τελευταία συνεδρίασή τους συζήτησαν τις επόμενες δράσεις που θα αναλάβει ο ΣΕΜΑ προκειμένου να στηρίξει τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης, μένοντας πιστός στο κοινωνικό έργο που ασκεί τα τελευταία χρόνια.

Ο ΣΕΜΑ σχεδιάζει στο αμέσως επόμενο διάστημα να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης, προκειμένου να παραδώσει προϊόντα τα οποία έχει ανάγκη η οικογένεια που «υιοθέτησε» και να μοιραστεί μερικές όμορφες στιγμές με τα μέλη της.

Την πρωτοβουλία αυτή του ΣΕΜΑ στηρίζουν όλοι οι μεσίτες ασφαλίσεων - μέλη του Συνδέσμου και, όπως τονίζεται, στη σχεδιαζόμενη επίσκεψη στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, δήλωσε σχετικά ότι «οι μεσίτες ασφαλίσεων υποστηρίζουν με πίστη το ετήσιο πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του Συνδέσμου, θεωρώντας ότι έχουν χρέος απέναντι στην κοινωνία να επιστρέφουν μέρος της υπεραξίας που κερδίζουν από την αγορά. Η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελεί στοιχείο το οποίο χαρακτηρίζει το ΣΕΜΑ και τα μέλη του, αποτελεί υποχρέωση όλων μας, ώστε να μην ξεχνάμε όσους συνανθρώπους μας μάς έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΙΑΣ: Σύγχρονη Λογιστική & Ελεγκτική Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σύγχρονης Διοικητικής Λογιστικής & Ελεγκτικής Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων & Εργασιών EIAS Certified Specialist in Insurance Accounting & Control...

Close