Ορίζων: Εγκαίνια νέου υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη

13 Μαρτίου 2019

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τέλεσε τα εγκαίνια του νέου Υποκαταστήματος της στη Θεσσαλονίκη, με παρουσία φίλων και συνεργατών της που τίμησαν αυτή τη νέα στρατηγική επένδυση της Εταιρείας.

Η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προσηλωμένη στο σχεδιασμό σταδιακής και κερδοφόρας ανάπτυξης, προχώρησε σε αυτό το άνοιγμα στην αγορά της Θεσσαλονίκης στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή της, αλλά και στην άμεση, άρτια και εμπεριστατωμένη εξυπηρέτηση τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων συνεργατών της στην ευρύτερη περιοχή.

Επικεφαλής του υποκαταστήματος είναι ο κ. Αλέξανδρος Μπόζας, Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου & Κεντρικής Ελλάδος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με μακρόχρονη εμπειρία τόσο σε διευθυντικές διοικητικές θέσεις, όσο και στη διαμεσολάβηση. Τη Διοικητική Υποστήριξη του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει η κα. Γκιόση Ελένη.

Στην συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν εκ μέρους της Εταιρείας οι κύριοι: Αχής Θεόδωρος, Μέλος Δ.Σ., Αχής Χρήστος, Εκτελεστικός Σύμβουλος Διοίκησης, Αχής Κωνσταντίνος, Τεχνικός Διευθυντής, Αχής Παύλος, Υπεύθυνος Διαχείρισης Κινδύνων, Τσακατούρας Γεώργιος, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης.

Η εταιρεία εμπιστεύεται την ανάπτυξή της στα νέα της στελέχη, αποσκοπώντας να προσελκύσει επαγγελματίες υψηλού επιπέδου και ήθους που να έχουν όραμα και διάθεση να συμπορευθούν με τη φιλοσοφία και τη στρατηγική της.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Messaritis Ανανεώσιμες αναλαμβάνει τη συντήρηση Φ/Β σταθμών ισχύος 7,8MW

Με ιδιαίτερη χαρά, η Messaritis Ανανεώσιμες ανακοινώνει τη σύναψη νέων εμπορικών συμφωνιών με εταιρίες που δραστηριοποιούνται δυναμικά στο χώρο της...

Close