Πάνω από 35.000 εξυπηρετήθηκαν από τη Γραμμή Υγείας της Interamerican το 2020

22 Ιανουαρίου 2021

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερη για τον κλάδο της υγείας στην Ελλάδα. Η Interamerican στάθηκε δίπλα στους πελάτες της, φροντίζοντας για την υγεία τους, τόσο ως προς τη διαχείριση του κόστους, όσο και ως προς τις παροχές ιατρικών υπηρεσιών, με τις ιδιόκτητες υποδομές υγείας της.

Η Γραμμή Υγείας 1010 από την Interamerican είναι μέρος των υποδομών της που μαζί με την ασφάλιση δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας. Μέσα στο 2020 εξυπηρέτησε 36.680 ανθρώπους!

27.487 πελάτες έλαβαν ιατρικές συμβουλές: Κάθε μέρα για όλο ο εικοσιτετράωρο, οι πελάτες αναζήτησαν από τους γιατρούς διάφορων ειδικοτήτων της Γραμμής Υγείας 1010 την αξιολόγηση της κατάστασής τους και λύσεις για άμεση ανακούφιση.

3.927 πελάτες έλαβαν πληροφορίες χρήσης του συμβολαίου τους: Κάθε πελάτης μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τις καλύψεις και τα εύρος τους, με βάση το συμβόλαιό του. Οι άνθρωποι του 1010 τον/ την ενημερώνουν ανά πάσα στιγμή ενώ παράλληλα προσφέρουν καθοδήγηση σε κάθε βήμα. Η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται άμεσα, ανθρώπινα και ξεκάθαρα.

656 πελάτες έλαβαν προέγκριση νοσηλείας: Άμεσα και χωρίς αναμονή ή αγωνία πριν τη νοσηλεία τους, οι πελάτες είχαν λάβει την προέγκρισή τους. Η προέγκριση είναι μία διαδικασία σημαντική για όλους, καθώς προστατεύει τους πελάτες από νοσηλείες και επεμβάσεις που ενδεχομένως αντενδείκνυνται για την πραγματική κατάσταση της υγείας τους.

4.516 πελάτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο της Interamerican και 94 με επείγουσα αερομεταφορά: το εξειδικευμένο προσωπικό και οι γιατροί του 1010 ανέλαβαν βήμα προς βήμα, το συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς των πελατών που το είχαν ανάγκη. Στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο, το 1010 φροντίζει και για τη μεταφορά συγγενικών προσώπων των πελατών, ώστε να βρίσκονται κοντά τους.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η ΠΟΑΔ εμπιστεύτηκε στην ARAG τη Νομική της Προστασία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αποφάσισε και εμπιστεύτηκε την Νομική του Προστασία στην μόνη ανεξάρτητη και εξειδικευμένη εταιρία...

Close