Περίπτερο: Generali VS Allianz - Τι λένε οι ασφαλισμένοι τους/ Ανεβαίνουν οι τιμές αυτοκινήτων/ Με νόμο γυναίκες σε διευθυντικές θέσεις

25 Νοεμβρίου 2022

Generali VS Allianz: Τι λένε οι ασφαλισμένοι τους; Τι τους ξενερώνει μαζί τους;

Ο κλάδος της ασφάλισης διακρίνεται από υψηλό ανταγωνισμό που προκαλεί βελτίωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Πως όμως κρίνονται οι υπηρεσίες αυτές, από τους ασφαλισμένους οι οποίοι "βιώνουν" (και μάλιστα την "δύσκολη ώρα") την ποιότητα των υπηρεσιών που τους είχαν υποσχεθεί; Τι ξενερώνει τους ασφαλισμένους; Σήμερα εξετάζουμε απόψεις ασφαλισμένων για Generali & Allianz.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αυτοκίνητο: Οι νέοι κινητήρες Euro7 έρχονται, οι τιμές ανεβαίνουν

Σε νέα αύξηση της τιμής των αυτοκινήτων αναμένεται να οδηγήσουν τα νέα πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro7, που έχουν προγραμματιστεί να ισχύσουν για όλα τα νέα αυτοκίνητα και φορτηγά από την 1η Ιουλίου 2025.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

DW: Γυναίκες σε διευθυντικές θέσεις, δια νόμου

Η νέα νομοθεσία προβλέπει ότι, το αργότερο από τον Ιούνιο του 2026, τουλάχιστον ένα ποσοστό 40% των θέσεων «μη εκτελεστικών διοικητικών στελεχών» και 33% των θέσεων «εκτελεστικών διοικητικών στελεχών» θα πρέπει να στελεχώνεται με γυναίκες στις επιχειρήσεις που έχουν εισαχθεί στο χρηματιστήριο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Clip News Α.Ε. και του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

Συμφωνία για υλοποίηση δραστηριοτήτων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος Η Clip News Α.Ε. υπέγραψε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 Μνημόνιο Συνεργασίας...

Close