Προετοιμασία πιστοποίησης διαμεσολαβητών επιπέδου Α΄ από το ΕΙΑΣ

13 Σεπτεμβρίου 2017

Φροντιστηριακό Πρόγραμμα για τις εξετάσεις των υποψηφίων προς απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α' από την Δ.Ε.Ι.Α. της Τράπεζας της Ελλάδος

Το ΕΙΑΣ πραγματοποιεί από το 2002 φροντιστηριακά προγράμματα για τις εξετάσεις των υποψηφίων για όλες τις κατηγορίες διαμεσολαβητών, με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων (αντ) ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Επιπέδου Α΄ σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 16/21.5.2013 και την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 46/4.12.2014 , θα διεξαχθούν στην Αθήνα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017.

Οι υποψήφιοι διαμεσολαβητές μπορούν να βρουν την ύλη των εξετάσεων στο site του ΕΙΑΣ www.eias.gr ή στο site της Τράπεζας της Ελλάδος www.bankofgreece.gr, καθώς και ό,τι αφορά στις οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής και το τέλος των εξετάσεων, ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Εξεταστέα Ύλη - Πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄ (Το αρχείο των ερωτήσεων τροποποιήθηκε στις 3.10.2016). Αίτηση συμμετοχής στις Εξετάσεις Επιπέδου Α - ΑΘΗΝΑ Οδηγίες για συμπλήρωση της Αίτησης - ΑΘΗΝΑ

Το ΕΙΑΣ για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’, διάρκειας 16 εκπαιδευτικών ωρών, στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού του κέντρου (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος), στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Τρίτη 3 Οκτωβρίου: 16:00 – 19:45
  • Πέμπτη 5 Οκτωβρίου: 16:00 – 19:45
  • Δευτέρα 9 Οκτωβρίου: 16:00 – 19:45
  • Δευτέρα 16 Οκτωβρίου: 16:00 – 19:45 (επανάληψη & test προσομοίωσης)

Τα θέματα διδασκαλίας για το πιστοποιητικό Επιπέδου Α΄ θα καλύψει η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σύντομο Βιογραφικό Εισηγήτριας: Η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με χιλιάδες ώρες εκπαιδευτικής εμπειρίας, έχοντας πραγματοποιήσει ως εισηγήτρια άνω των 860 σεμιναρίων σε θέματα Ασφαλιστικά, Πωλήσεων, Management, Επικοινωνίας, Προσωπικής Ανάπτυξης, Πελατοκεντρικής Εξυπηρέτησης Πελατών, Marketing, Προγράμματα Πιστοποίησης Διαμεσολαβούντων, Social Media κλπ. τόσο στο ΕΙΑΣ όσο και σε Ασφαλιστικές Εταιρίες, Τράπεζες, Ασφαλιστικά Πρακτορεία κ.α. Διαθέτει, επίσης, εργασιακή εμπειρία ως υπεύθυνη εκπαίδευσης σε Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις. Κατέχει MBA με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων από το Kingston University, London, UK. Έχει τελειώσει το Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του ΕΙΑΣ, έχει παρακολουθήσει σχολές Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δραματικής Τέχνης, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Μεταξύ αυτών είναι και το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, με πιστοποίηση επικυρωμένη από την Παγκόσμια Επιτροπή Αναγνώρισης Πτυχίων Πανεπιστημίων & Κολλεγίων – Universal Accrediting Commission. Έχει συγγράψει βιβλία και εκπαιδευτικά εγχειρίδια που αφορούν στο Management, Marketing, Πωλήσεις, Αποτελεσματική Λεκτική Επικοινωνία & Γλώσσα του Σώματος, Αποτελεσματική Αξιοποίηση Social Media, Ασφαλιστικούς Κλάδους κ.α.

Το φροντιστηριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Παραδόσεις της ύλης που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι
  • Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα

Το ΕΙΑΣ για τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις του πιστοποιητικού επιπέδου Α΄της ΤτΕ, δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθούν όσες φορές επιθυμούν σε μια σειρά από ηλεκτρονικά τεστ αυτοαξιολόγησης, εμπεριέχοντας το σύνολο των ερωτήσεων που δημοσίευσε η ΤτΕ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό που θα περιλαμβάνει την ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι, και συγκεκριμένα:

  • Περιληπτικές σημειώσεις που εστιάζουν στα κύρια σημεία της ύλης στην οποία θα εξεταστούν
  • Παραδόσεις εξεταστέας ύλης (τράπεζα ερωτήσεων που δημοσίευσε η ΤτΕ)
  • Προσομοίωση των εξετάσεων με το νέο σύστημα
  • Προσωπικός κωδικός πρόσβασης για τα ηλεκτρονικά τεστ αυτό-αξιολόγησης, που εμπεριέχουν το σύνολο των ερωτήσεων της ύλης που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα elearning του ΕΙΑΣ http://eias-elearning.gr

Το φυλλάδιο θεμάτων για τους υποψήφιους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων επιπέδου Α΄, περιλαμβάνει 60 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής – 10 ερωτήσεις από έκαστη εκ των 6 εξεταζομένων ενοτήτων που βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΤτΕ.

Επιτυχής εξέταση θεωρείται εκείνη στην οποία ο υποψήφιος έχει απαντήσει σωστά, εφόσον η εξεταζόμενη ύλη χωρίζεται σε ενότητες, στο 60% των ερωτήσεων κάθε ενότητας και, ταυτοχρόνως, στο 80% του συνόλου των ερωτήσεων.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Tο δικαίωμα Συμμετοχής ορίζεται στα 150€. Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (2 ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το πρόγραμμα, το κόστος διαμορφώνεται στα 130€/άτομο.

Αιτήσεις Συμμετοχής για το πρόγραμμα προετοιμασίας θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση.

Σας ενημερώνουμε ότι το ΕΙΑΣ έχει τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης όλων των ανωτέρων προγραμμάτων για τα στελέχη διαφόρων εταιριών και ενδοεπιχειρησιακά. Το ΕΙΑΣ μπορεί να προσαρμόσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα στο επίπεδο των γνώσεων, ιδιαιτεροτήτων και συγκεκριμένων αναγκών για εκπαίδευση του διοικητικού και παραγωγικού δυναμικού κάθε επιχείρησης με ειδική έκπτωση, σε ημερομηνίες και ώρες που θα συμφωνηθούν.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σάμος: Ανοδική πορεία για Αυτοκίνητο και Υγεία - Έντονο πρόβλημα "μαύρων" κωδικών 

Πλήθος ανασφάλιστων, ακόμη και χωρίς πινακίδες οχημάτων, κυκλοφορούν κανονικά σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους ενώ οι μαύροι κωδικοί πιέζουν τις...

Close