Πρώτη Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια

6 Μαΐου 2019

Στις 18 Μαΐου η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας

 Η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα επιμελητήρια της χώρας με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Διοργανώνεται από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και στόχος είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Η Συνδιάσκεψη αποσκοπεί στην πανελλήνια δικτύωση του κλάδου, την απόκτηση ενιαίας παρουσίας και τη διαμόρφωση κοινών χειρισμών στα θέματα που τον αφορούν.

Καθοριστικός είναι και ο ρόλος των Σωματείων, τα οποία θα έχουν την αρωγή των Επιμελητηρίων στο να αναπτύξουν δράσεις αυτόνομες και πανελλαδικές και να διασυνδεθούν ισχυρά μεταξύ τους συντελώντας στην εξέλιξη του κλάδου.

Η Συνδιάσκεψη θα αποτελέσει την απαρχή στο να δημιουργηθεί μια νέα βάση στην παρουσία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στις εξελίξεις που σχετίζονται με το επάγγελμα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που δρομολογούνται, θα έχει ο επιμελητηριακός θεσμός. Τα κατά τόπους επιμελητήρια θα συντελέσουν σε συνεργασία με τα Σωματεία να δημιουργηθεί ο δίαυλος συνεργασίας, πληροφόρησης, ενημέρωσης, ενιαίας δράσης και των άλλων παραμέτρων που θα ενισχύσουν την συσπείρωση του κλάδου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια με συντονισμένες προσπάθειες και δράσεις έχει αναδειχθεί σημαντικά.

Σε αυτή την κατεύθυνση ενισχύει και η ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα διοικητικά συμβούλια των Επιμελητηρίων, γεγονός που συμβάλλει στην ανάδειξη του κλάδου.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

2 απαντήσεις στο Πρώτη Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια

  1. […] αφορμή την αυριανή συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, τέθηκαν στη δημόσια σφαίρα, διάφορα ζητήματα προς […]

  2. […] Εθνική Συνδιάσκεψη των εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είναι μια -κατά […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Αναβάθμιση της Achmea από την Standard & Poor’s

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης  (S&P) ανακοίνωσε την αναβάθμιση των προοπτικών πιστοληπτικής ικανότητας της ACHMEA, μητρικής της INTERAMERICAN, σε σταθερές. Η...

Close