Ρευματολογική Κλινική Καβάλας: Τέλος "λόγω εργασιακής εξουθένωσης"

18 Φεβρουαρίου 2019

Πριν λίγες ημέρες είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας ο Γολγοθάς που περνάνε οι καρκινοπαθείς στην Ηλεία, οι οποίοι αναγκάζονται να μεταβούν στην Πάτρα για να κάνουν στις χημειοθεραπείες τους (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Τώρα η παρακάτω ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ μαρτυρά πως ανάλογη μοίρα περιμένει πλέον τους ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές ρευματολογικές παθήσεις και μένουν σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και πρέπει να πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για εξέταση και θεραπεία αφού στο Νοσοκομείο της Καβάλας έκλεισε η Ρευματολογική Κλινική αφού και ο τελευταίος γιατρός που είχε μείνει παραιτήθηκε «λόγω εργασιακής εξουθένωσης»:

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Καβάλας που έκανε κήρυγμα στους εργαζόμενους ότι τη δουλειά τους την οφείλουν στον Ξάνθο και Πολάκη, όπως έλεγε, άφησε το Νοσοκομείο χωρίς Ρευματολόγο και έκλεισε η Ρευματολογική Κλινική του Νοσοκομείου. Ο μοναδικός Ρευματολόγος που υπηρετούσε οδηγήθηκε σε παραίτηση λόγω εργασιακής εξουθένωσης.

Η Ρευματολογική Κλινική εξυπηρετούσε ασθενείς από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έως την Κεντρική Μακεδονία.

Μάλιστα πραγματοποιούσε εξειδικευμένες εξετάσεις και θεραπείες σε ασθενείς κάνοντας εγχύσεις ανασοκατασταλτικών φαρμάκων (Ρευματοειδή αρθρίτιδα κλπ.).

Ποιά είναι η λύση που βρήκε το Υπουργείο και ο Διοικητής του Νοσοκομείου; Ενημερώνουν τους ασθενείς να πηγαίνουν για εξέταση και θεραπεία από τη Θράκη στην Θεσσαλονίκη!!! Μάλιστα χωρίς συνεννόηση με τα Νοσοκομεία υποδοχής. Παροιμιώδης αναισθησία για την ταλαιπωρία των ασθενών.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
AXA & Νοσοκομείο Μητέρα ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η AXA εμπλουτίζει το εύρος των επιλογών στα Ειδικά Συμβεβλημένα Νοσηλευτήρια μέσω της προσθήκης του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, ενός μεγάλου, αξιόπιστου...

Close