Σε κοινοπρακτικό σχήμα (AXA-Generali-Groupama) είναι ασφαλισμένος o όμιλος Υφαντής

21 Ιανουαρίου 2021

Σε κοινοπραξία με επικεφαλής την ΑΧΑ (leader) και τις Generali και Groupama φέρεται ότι ήταν ασφαλισμένο το εργοστάσιο της Υφαντής στα Τρίκαλα που έπαθε ζημιές από την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη αρχίσει η καταμέτρηση των ζημιών από τους ειδικούς εμπειρογνώμονες και σύντομα θα υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ζημιές περιορίζονται στο ένα εκ των δύο κτηρίων της εταιρείας και δεν έχουν επηρεάσει την παραγωγή που συνεχίζεται.

Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας Υφαντής στον τοπικό τύπο, η πυρκαγιά δημιούργησε ζημιές αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά δεν αναμένεται να έχει ουσιαστική επίπτωση στην παραγωγή και τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου.

Ν. Σακ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Allianz: Ασφάλεια Σπιτιού All House

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που ζούμε, ονειρευόμαστε και δημιουργούμε. Είναι το μέρος που μας υποδέχεται και μας ξεκουράζει...

Close