Στα περίπτερα: Τι μας φέρνει η Google - Η πανδημία άλλαξε το "εγώ" - Οδήγηση και AI - Burnout για να είσαι ευχάριστος

30 Σεπτεμβρίου 2022

Google: Τι περιλαμβάνει η mega-επένδυση στην Ελλάδα

Τη δημιουργία τριών data centers μέσα στα επόμενα δύο χρόνια περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη επένδυση της Google στη χώρα μας. Όπως ανακοίνωσαν εχθές, τα στελέχη του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, η δημιουργία του πρώτου Google Cloud Region στη χώρα μας θα δημιουργήσει προστιθέμενη αξία 2,2 δισ. στην οικονομία ως το 2030, υποστηρίζοντας τη δημιουργία άνω των 19.400 θέσεων εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η πανδημία έφερε αλλαγές στις προσωπικότητες των ανθρώπων - Λιγότερη εξωστρέφεια, φιλικότητα και δεκτικότητα

Η πανδημία Covid-19 είχε κάποιες ψυχολογικές επιπτώσεις και στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των ανθρώπων, δείχνει μια νέα αμερικανο-γαλλική επιστημονική έρευνα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Technology Forum: Σχέδια για την εποχή της ανθρωποκεντρικής κινητικότητας

"Πολλοί λένε πως η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αναλάβει όλη την οδήγηση. Δεν είμαστε ακόμη εκεί. Τα καλά νέα είναι πως με την τεχνολογική εξέλιξη σε υπολογιστική ισχύ κ.ο.κ θα φτάσουμε και εκεί".

Διαβάστε περισσότερα εδώ

H πίεση να είσαι ευχάριστος στη δουλειά μπορεί να φέρει burnout;

Νέα έρευνα δείχνει ότι η πίεση αυτού του είδους συναισθηματικής προσαρμογής στη δουλειά, μπορεί να έχει συνέπειες- να ρουφήξει την ενέργεια του εργαζόμενου και με τον καιρό να αυξήσει τον κίνδυνο για burnout.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΑΕΕ: 6 εκ. ευρώ για δύο μέρες

Η ΕΑΕΕ ολοκλήρωσε την έρευνα μεταξύ των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων - μελών της σχετικά με την πρώτη εκτίμηση των ζημιών που...

Close