Στην Ευρωπαϊκή Πίστη προσχώρησε έμπειρο Στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς

24 Απριλίου 2015

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη προσχώρησε πρόσφατα ένα ακόμη έμπειρο στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς. Πρόκειται για τον κύριο Χρήστο Γαληρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Καταστήματος με έδρα τη Λαμία και δραστηριότητα στη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία.

Ο κύριος Γαληρόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο, καθώς η ασφαλιστική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το έτος 1989. Στόχος της εταιρίας, με τη συγκεκριμένη συνεργασία, είναι η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της εταιρίας στην Κεντρική Ελλάδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πρώτο 3μηνο του 2015 έχουν προσχωρήσει στην εταιρία 192 νέοι συνεργάτες με το σύνολο των Ασφαλιστικών Συμβούλων που συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη να ανέρχεται πλέον στις 5000.

Βασικά κριτήρια, μεταξύ άλλων, για την προσχώρηση στην Ευρωπαϊκή Πίστη είναι ότι η εταιρία είναι 100% Ελληνική, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, με σταθερή Διοίκηση, φιλοσοφία, πολιτικές και αρχές, με αντίληψη service τόσο ως προς το δίκτυο πωλήσεων όσο και ως προς τους ασφαλισμένους και με ισχυρά οικονομικά μεγέθη. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία, στη χρήση 2014, σημείωσε αύξηση όλων των οικονομικών της μεγεθών με τα προ φόρων κέρδη να διαμορφώνονται στα 15,1 εκ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Webinar για τον κλάδο αυτοκινήτου: νομοθεσία, ανάληψη και τιμολόγηση - πρόσφατες εξελίξεις

Το webinar θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015,  ώρα: 18:00 – 20:00. Εισηγητής: Στράτος Χατζηπαυλής, Head of Shared Services Center...

Close