Στην ηγετική ομάδα της Maxima Insurance η Βασιλική Μόρφη

13 Σεπτεμβρίου 2021

Στο πλαίσιο της ταχύτερης ανάπτυξής της και  ενίσχυσής της με εξιδεικευμένα στελέχη του ασφαλιστικού χώρου, η Maxima Insurance καλωσορίζει τη Βασιλική Μόρφη, η οποία αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας.

Η Βασιλική Μόρφη έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην ανάπτυξη τραπεζικών corporate πελατών, νέων πελατών και cross selling ασφαλιστικών υπηρεσιών, καθώς και στην αποτελεσματική κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών μεγάλων επιχειρήσεων. Τα τελευταία 22 έτη η Βασιλική Μόρφη έχει εργαστεί στην ασφαλιστική αγορά ως στέλεχος και επικεφαλής σε ομάδες πωλήσεων με σημαντικά επιτεύγματα. Η ένταξή της στη Maxima Insurance αποδεικνύει τη δυναμική της εταιρείας, που εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της και προσελκύει σημαντικά στελέχη του ασφαλιστικού χώρου.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα η ένταξή μου στην ομάδα της Maxima Insurance. Με κέρδισε η πελατοκεντρική της κουλτούρα και η πρόκληση που μου δόθηκε να ενταχθώ σε μια εταιρεία με τόσο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. Από τη νέα μου θέση ευελπιστώ να συμβάλω στο όραμα, το στρατηγικό πλάνο και τους στόχους της εταιρείας, δίνοντας περαιτέρω αξία στις υπηρεσίες προς τους πελάτες μας και στην επίτευξη ακόμα στενότερων σχέσεων με την ασφαλιστική αγορά. Σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες και συναδέλφους μου, είμαι βέβαιη ότι θα υπηρετήσουμε την πελατοκεντρική φιλοσοφία, δημιουργώντας tailor-made προϊόντα με γνώμονα την παροχή σύγχρονων, καινοτόμων και εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που απολαμβάνουν οι πελάτες της Maxima Insurance από το 2005», δήλωσε η κυρία Βασιλική Μόρφη.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
DAÈS London Market Insurance Brokers: Δυναμική παρουσία στις ασφαλίσεις ταξιδίων

Τα προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης της DAÈS συνεχίζουν την πολύ καλή και ανοδική τους πορεία και αποτελούν βασικό παραγωγικό στόχο της...

Close