Skip to content

Στον Όμιλο Howden Matrix μία από τις ηγετικές εταιρίες διαμεσολάβησης στην Κρήτη

Με την εξαγορά της ΑΤS Insurance Agents – Ανώνυμος Εταιρία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης, μίας εκ των ηγετικών επιχειρήσεων διαμεσολάβησης στην Κρήτη, ο Όμιλος Ηowden Matrix θέτει τις βάσεις για τη διεύρυνση και ανάπτυξη των εργασιών στην ευρύτερη γεωγραφική ζώνη, αλλά και σε καίριους τομείς όπως ο τουρισμός, οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας και το σύνολο των κλάδων της αγροτικής οικονομίας.

Μετά την αρχική επένδυση στη θυγατρική μεσιτική της Τράπεζας Πειραιώς, και την εξαγορά της A+ Agents, o Όμιλος Howden Matrix πραγματοποιεί την τρίτη κατά σειρά εξαγορά εταιρίας ή/ και χαρτοφυλακίου ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η ATS Insurance Agents – Ανώνυμος Εταιρία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, περνάει πλέον επίσημα στην ιδιοκτησία της Howden Agents, της θυγατρικής πρακτορειακής του Ομίλου Howden Matrix.

Η ATS Insurance Agents – Α.Ε., με ασφαλιστική παράδοση δύο γενεών, αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρίες διαμεσολάβησης στην Κρήτη, ενώ διαθέτει μία ιδιαιτέρως αποτελεσματική ομάδα συνεργατών, ορθολογικά δομημένο χαρτοφυλάκιο κινδύνων και ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία και επιχειρηματική κοινότητα.

Με την κίνηση αυτή ο Όμιλος Howden Matrix στοχεύει να ισχυροποιήσει τη θέση του στην Κρήτη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου, παρέχοντας εξειδικευμένες και καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις και υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνων σε καίριους για την τοπική οικονομία τομείς όπως ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Επιπλέον, η εξειδίκευση και η ηγετική θέση του Ομίλου Howden Matrix στην ασφάλιση Χρηματοοικονομικών κινδύνων στην Ελλάδα, θα δώσει στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε τοπικό επίπεδο, πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες ασφαλιστικές προτάσεις της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς.

Ο Group CEO Δημήτρης Τσεσμετζόγλου

Με την ολοκλήρωση της τρίτης κατά σειρά εξαγοράς εταιρίας διαμεσολάβησης από τον Όμιλο Howden Matrix κατά την τελευταία διετία, ο Group CEO Δημήτρης Τσεσμετζόγλου δήλωσε: «Η απόφασή μας να εντάξουμε την ATS Insurance Agents, μια δυναμική και σύγχρονη επιχείρηση με παράδοση δύο γενεών, στην μεγάλη επαγγελματική οικογένεια της Howden Μatrix, αποτελεί μία ιδιαιτέρως μελετημένη κίνηση, η οποία δεν στοχεύει μόνον στο χαρτοφυλάκιο, αλλά και στην επίτευξη νέων φιλόδοξων στόχων. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά  ότι είμαστε αποφασισμένοι να βρισκόμαστε κυριολεκτικά δίπλα στους Έλληνες επιχειρηματίες, παρέχοντας τους προσωπική και επί τόπου εξυπηρέτηση από τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς. Σήμερα ολοκληρώσαμε μία συμφωνία που διαθέτει όλα τα εχέγγυα της επιτυχίας – κοινή φιλοσοφία, ταυτόσημους στόχους και όλες τις προϋποθέσεις για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη εργασιών. Kυρίως, όμως, συνδυάζει την ανυπολόγιστης αξίας εμπειρία 45 και πλέον ετών του Χαράλαμπου Ατσαλάκη, με τις απεριόριστες δυνατότητες της νέας γενιάς επαγγελματιών διαμεσολάβησης, με επικεφαλής τον Αριστείδη Ατσαλάκη».

Στιγμιότυπο από την ολοκλήρωση της συμφωνίας: από αριστερά οι κ.κ. Χαράλαμπος Ατσαλάκης, Aριστείδης Ατσαλάκης, CEO, ATS Insurance Agents SA και οι κυρίες Κωνσταντίνα Καπετανάκη, Deputy CEO, Howden Matrix Group και Σοφία Γεραφέντη, επικεφαλής Νομικών Υπηρεσιών του Ομίλου.

Από την πλευρά της ATS Insurance Agents, ο Πρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος Αριστείδης Ατσαλάκης, αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκληση που αποτελεί για τον επαγγελματία η συνεργασία με τον Όμιλο Howden Matrix: «Σε μία περίοδο που ο αριθμός των ασφαλιστικών εταιριών γίνεται ολοένα μικρότερος, ενώ αυξάνονται οι απαιτήσεις των πελατών μας για εναλλακτικές προτάσεις ασφάλισης, η ATS Insurance Agents έχει την δυνατότητα να αξιοποιήσει το ταλέντο των ανθρώπων της και να διευρύνει το ποιοτικό χαρτοφυλάκιό της με την ένταξή της στον κορυφαίο όμιλο διαμεσολάβησης της ελληνικής αγοράς. Φέρνουμε στην Κρήτη, αλλά και σε νησιά όπως η Ρόδος και η Κως, τις πλέον σύγχρονες προτάσεις ασφαλιστικής κάλυψης, πάντα με τους καλύτερους όρους, προϋποθέσεις και ασφάλιστρα, τηρώντας παράλληλα την υπόσχεσή μας να στεκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, ειδικά τη δύσκολη στιγμή της αποζημίωσης. Η προσήλωση στις τοπικές αγορές σε συνδυασμό με την οικονομική ευρωστία και τη διεθνή εμβέλεια του Oμίλου Howden Matrix, δημιουργούν για όλους εμάς τις ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης των εργασιών μας, οι οποίες συμπληρώνονται από την παραδοσιακά κορυφαία διαπροσωπική ολιστική εξυπηρέτηση που επιφυλάσσουμε για κάθε ασφαλισμένο μας».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *