Συνάντηση Εργαζομένων Εθνικής με το CVC

11 Ιουνίου 2021

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9/6/2021 συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής  με τους εκπροσώπους του CVC, κ.Αλέξανδρο Φωτακίδη και κ.Κωστή Ρόκα, παρουσία του εκπροσώπου της ΕΤΕ κ.Κώστα Αδαμόπουλου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας κ. Σταύρου. Κωνσταντά.

Ο σύλλογος εργαζομένων Εθνικής Ασφαλιστικής έθεσε  τα 9 πιο κάτω σημεία διαλόγου, που κρίθηκαν ως  θέματα προτεραιότητας.

-Πλήρης σεβασμός στις ΣΣΕ και από κοινού πρόθεση για υπογραφή ΣΣΕ, που θα περιλαμβάνει όρους τηλεεργασίας και ΕΚΕ με σύστημα αξιολόγησης προσωπικού.

-Εργαζόμενοι με σύμβαση δανεισμού στην ΕΤΕ. Ή απορρόφηση με κατοχύρωση προϋπηρεσίας από ΕΤΕ ή επιστροφή στο πλησιέστερο Υποκατάστημα της Εταιρίας μας.

-Εκπτώσεις σε τραπεζικά προϊόντα με διατήρηση του σημερινού status κατά αντιστοιχία των εκπτώσεων των ασφαλιστικών προϊόντων προς τους υπαλλήλους της ΕΤΕ.

-Εθελουσία. Χρόνος υλοποίησης, πλήθος εργαζομένων που μπορούν να συμμετέχουν και όροι προγράμματος. Ομαδικό - γέφυρα 5ετίας με κάλυψη κόστους από την Εταιρία.

-Ποσοστό αναπλήρωσης θέσεων εργασίας μετά το πρόγραμμα εθελουσίας με ήδη εργαζόμενους στην Εταιρία.

-Απορρόφηση εργαζομένων μέσω εταιριών ενοικίασης και γραμματέων εταιρικών γραφείων πωλήσεων.

-Έγκριση προς την Εταιρία για άμεσες προαγωγές προσωπικού, που έχουν παγώσει την τελευταία διετία.

-Συμμετοχή εκπροσώπου των εργαζόμενων στο Δ.Σ. της Εταιρίας.

- Ανάπτυξη Εταιρίας με ασφαλές και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος σημειώνει: "Φυσικά δεν πήραμε κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις, άλλωστε η συνάντηση ήταν αναγνωριστική.  Το κλίμα εκτιμούμε ότι ήταν θετικό και από την πλευρά τους δήλωσαν ότι δεν είναι στις προθέσεις τους οι αρνητικές εκπλήξεις απέναντί μας".

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Anytime της Interamerican, Χρυσός Χορηγός του TEDxPanteionUniversity 2021

H Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, είναι φέτος ο χρυσός χορηγός του TEDxPanteionUniversity, καθώς συμμετέχει ενεργά...

Close