Τι συμβαίνει με τους γάμους; / Συμπτώματα καρκίνου παγκρέατος/ Εθελοντισμός και εγγόνια προστατεύουν από τη μοναξιά

24 Νοεμβρίου 2022

Προς τα πού δείχνει η πυξίδα των γάμων;

Οι γυναίκες και οι άνδρες που γεννήθηκαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1940 και μετά στη Βόρεια και τη Δυτική Ευρώπη ζουν όλο και λιγότερο σε έγγαμες συμβιώσεις, τις οποίες τελούν συνήθως σε μεγαλύτερη ηλικία. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ο καρκίνος στο πάγκρεας στέλνει προειδοποιητικά σημάδια - Δείτε ποια είναι

Παρότι ο καρκίνος του παγκρέατος είναι μία από τις πιο θανατηφόρες μορφές καρκίνου επειδή δεν υπάρχει τεστ έγκαιρης ανίχνευσης παρά μόνο περιορισμένες θεραπείες, υπάρχουν συμπτώματα που μπορούν να προειδοποιήσουν, σύμφωνα με μία κορυφαία μη κερδοσκοπική οργάνωση για την πάθηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εθελοντισμός και φροντίδα των εγγονιών προστατεύουν από τη μοναξιά μετά τα 50

Ο εθελοντισμός και η φροντίδα των εγγονιών μειώνουν την πιθανότητα να νιώθει κάποιος μοναξιά μετά την ηλικία των 50 ετών, ενώ αντίθετα η φροντίδα του/της συζύγου ή συντρόφου σχετίζεται με αυξημένη μοναξιά, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη διεθνή επιστημονική μελέτη, την πιο ολοκληρωμένη του είδους της μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Συμμετοχή του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στο #GivingTuesday

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου γιορτάζει την GivingTuesday με την καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά ενός βαν μεταφοράς για...

Close