Χριστουγεννιάτικο Bazaar για το Χαμόγελο του Παιδιού

19 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού», φιλοξένησε η Εθνική Ασφαλιστική στα κεντρικά της γραφεία, καταδεικνύοντας και με τον τρόπο αυτό την αμέριστη συμπαράστασή της στο σκοπό και την αποστολή του.

Οι εργαζόμενοι της Εταιρίας, όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε φορά παρόμοια περίπτωση, αγκάλιασαν με ευαισθησία την πρωτοβουλία αυτή, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να μη σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών, στα οποία η ζωή έχει δείξει το πιο σκληρό πρόσωπό της.

Σε όλη τη διάρκεια των 124 ετών λειτουργίας της η Εθνική Ασφαλιστική υπήρξε πάντα ενεργό μέλος της κοινωνίας, παραμένοντας αρωγός σε δράσεις που αναπτύσσονται με στόχο την υποστήριξη όσων χρήζουν βοήθειας και φροντίδας. Ειδικά στις παρούσες συνθήκες, πιστεύει ότι είναι υποχρέωση όλων η στήριξη ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων όπως είναι τα παιδιά. Γιατί όλα τα παιδιά δικαιούνται ένα φωτεινό μέλλον.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Παρουσίαση Συστήματος Πληροφόρησης «ΕΘΝΙΚΗ FORCE»

Το Νέο Πελατοκεντρικό Σύστημα Πληροφόρησης Συνεργατών «ΕΘΝΙΚΗ FORCE» παρουσιάστηκε στο Παραγωγικό Εταιρικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης...

Close