Skip to content

Ανοικτή εκδήλωση ΕΑΕΕ με θέμα: «Προετοιμάζοντας το Μέλλον»

Όπως κάθε χρόνο στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), θα πραγματοποιηθεί και φέτος ανοιχτή εκδήλωση, με θέμα: «Προετοιμάζοντας το μέλλον».

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση του θεσμικού φορέα της ασφαλιστικής αγοράς η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκπροσώπων της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου, των ΜΜΕ και βέβαια του συνόλου του ασφαλιστικού κλάδου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023, στις 12:00 μ. στο αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος στο Ωδείο Αθηνών (Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, 106 75 Αθήνα).

Η θεματολογία αφορά την επόμενη ημέρα της χώρας, τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και το ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς σε αυτή, μέσω του διττού της ρόλου ως διαχειριστή κινδύνων και ως μεγάλου θεσμικού επενδυτή.

Στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν οι :
• Andreas Brandstetter, President, Insurance Europe
• Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΑΕΕ
• Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής, Τράπεζα της Ελλάδος
• Εκπρόσωποι Κυβέρνησης & Αντιπολίτευσης

Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται μέσω προσωπικής πρόσκλησης που αποστέλλεται στα email των καλεσμένων. Προκειμένου να προσκαλέσετε τα στελέχη ή συνεργάτες της εταιρίας σας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της ΕΑΕΕ παρακαλείσθε να τους προωθήσετε τον σύνδεσμο που ακολουθεί, προκειμένου να καταχωρήσουν τη συμμετοχή τους:

Προετοιμάζοντας το Μέλλον (eventora.com)

Η εκδήλωση θα λήξεις στις 2 μ.μ.
Θα ακολουθήσει cocktail.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *