Skip to content

Ασπίς: Ξεκίνησαν οι πληρωμές του Εγγυητικού Ζωής

Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια εξέδωσε σχετικά την ακόλουθη ανακοίνωση:
Η 27η Μαΐου 2021 αποτελεί κατεξοχήν ιστορική ημέρα, αφενός για τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια, οι οποίοι είδαν επιτέλους λεφτά στους λογαριασμούς τους από την ενεργοποίησή του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής (ΕΚΖ) και αφετέρου για τον Σύλλογό μας, ο οποίος δημιούργησε αυτήν την δυνατότητα μετά από επίμονο σκληρό και επίπονο αγώνα αντοχής ο οποίος και συνεχίζεται.

Μαζί με τις επόμενες δύο δόσεις οι οποίες θα δοθούν στο τέλος Ιουνίου και Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η πρώτη καταβολή η οποία ανέρχεται σε ποσοστό 6,67% επί του ποσού που έχει αναγνωριστεί για κάθε δικαιούχο. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά όλους όσους βοήθησαν με ειλικρινή και ανιδιοτελή προσπάθεια για να ξεκολλήσει το ‘’κάρο από την λάσπη’’ είτε αυτοί βρίσκονταν σε υπουργικές θέσεις είτε στην Τράπεζα της Ελλάδος είτε στην Εκκαθάριση και στο ΕΚΖ είτε στην ασφαλιστική αγορά.

Αυτό που όλοι οι ασφαλισμένοι ελπίζουν από εδώ και στο εξής είναι η αδιατάρακτη και με τακτική περιοδικότητα συνέχιση των καταβολών είτε αυτές θα προέρχονται από το ΕΚΖ είτε από την εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας.
Αυτό όμως που περισσότερο οφείλουμε να κάνουμε όλοι οι ασφαλισμένοι του πρώην κραταιού Ομίλου Ασπίς, είναι να μείνουμε ενωμένοι έτσι ώστε με την δύναμή μας και την ενότητά μας να επιβάλουμε την συντόμευση των διαδικασιών και την απρόσκοπτη συνέχιση των καταβολών. Πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη μας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και οποιοσδήποτε εφησυχασμός μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα τα οποία μπορεί να μας πάνε πίσω στην αρχή.
Καλωσορίζουμε λοιπόν την ευχάριστη εξέλιξη αλλά ταυτόχρονα οι φύλακες πρέπει να έχουν γνώσιν!

Τηλέφωνο Συλλόγου: 210 6928657-8
Υποβολή ερωτήσεων:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *