Skip to content

Αύριο: Δωρεάν σεμινάριο για τη “γλώσσα του σώματος”

Διαδικτυακή ομιλία – Θέμης Σαρανταένας
Θέμα: «γλώσσα του σώματος: εργαλείο αύξησης των πωλήσεων»
Σε ζωντανή μετάδοση από το βιβλιοπωλείο
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου «η εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία»

Την Τρίτη 30 Ιουνίου, 18:00-19:00, η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Rosili παρουσιάζουν τη διαδικτυακή ομιλία με θέμα «Γλώσσα του σώματος: εργαλείο αύξησης των πωλήσεων» με εισηγητή τον συγγραφέα και σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Ο συγγραφέας θα μιλήσει για τη σημασία της σωστής χρήσης της γλώσσας του σώματός μας κατά τη διαδικασία της πώλησης.

Η διαδικτυακή αυτή ομιλία πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, «Η εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία», από τις εκδόσεις Rosili.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του ΙΑΝΟΥ στο Facebook.

Λίγα λόγια για το θέμα της ομιλίας

Η μη λεκτική επικοινωνία, μια δεξιότητα της τέχνης της επικοινωνίας, είναι μια από τις βασικότερες δεξιότητες για την αύξηση των πωλήσεων και τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας. Οι τεχνικές επικοινωνίας αποτελούν ένα από τα οκτώ εργαλεία ανάπτυξης και εξέλιξης που παρουσιάζονται αναλυτικά στο βιβλίο «H Εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία» του σύμβουλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

Έως και το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε σε μια συνομιλία, ή άλλη οπτική επαφή, μεταδίδεται με μη λεκτικά μηνύματα. Η γλώσσα του σώματος ενισχύει ή αποδομεί αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε. Μέσα από την ομιλία αυτή θα δούμε:

  • Ποιες είναι οι βασικές αρχές της χρήσης της Γλώσσας του Σώματος
  • Πώς μπορούμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας το σώμα μας
  • Πώς πρέπει να ερμηνεύουμε τις βασικές κινήσεις ενός συνομιλητή
  • Τις βασικές 3 τεχνικές για να προωθήσουμε τον εαυτό μας ή τα προϊόντα μας επιτυχημένα με τη σωστή χρήση των κινήσεών μας

Στόχος της ομιλίας

Να γνωρίσει το κοινό μυστικά που θα τους βοηθήσουν:

α) να πουλήσουν περισσότερο στους πελάτες τους
β) να κινητοποιήσουν τους συνεργάτες τους να γίνουν πιο παραγωγικοί και
γ) να κερδίσουν τους συνομιλητές τους

Λίγα λόγια για το βιβλίο

To βιβλίο «H Εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία» είναι ένας πρακτικός οδηγός για την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και του ελεύθερου επαγγελματία.

Γραμμένο με απλά λόγια, χωρίς ακαδημαϊκές ορολογίες, με πλούσια παραδείγματα από την Ελληνική αγορά μέσα από τα μάτια, τις επαγγελματικές εμπειρίες και την ουσιαστική προσέγγιση ενός ειδικού που δραστηριοποιείται έντονα στην αγορά και βοηθάει στην ανάπτυξη των ΜμΕ επιχειρήσεων.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι σύμβουλος μάρκετινγκ με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και στην καθοδήγηση επιχειρήσεων. Είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas καθώς και σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ σε άλλες εταιρείες υψηλού κύκλου πωλήσεων [Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl’s]. Έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 βραβεύτηκε ως “Best Marketing Consultant” στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο. Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή “Marketing in Practice” που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή “Marketing on the GO” που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.

Τρόπος συμμετοχής στη δωρεάν online ομιλία: Η ομιλία θα προβληθεί ζωντανά από τη σελίδα του ΙΑΝΟΥ στο FACEBOOK και είναι προσβάσιμη σε όλους. Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε να εγγραφείτε εδώ ώστε να σας έρθει ειδοποίηση υπενθύμισης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ομιλία, πατήστε εδώ.

 

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *