Skip to content

Γραφείο στην Κομοτηνή εγκαινίασε η Συνεταιριστική Ασφαλιστική

της Βάσως Βεγίρη

Με νέο γραφείο στην Κομοτηνή επεκτείνει τη δράση και την προσέγγισή της στον αγροτικό πληθυσμό της Βόρειας Ελλάδας η Συνεταιριστική Ασφαλιστική (Συνεταιριστική ΑΕΕΓΑ).

Το νέο γραφείο, που εδρεύει στην οδό Ελευθερίου Ψάλτη 1 και Αγχιάλου στην Κομοτηνή και εγκαινιάστηκε με επισημότητα και παρουσία των τοπικών αρχών το βράδυ της Παρασκευής (15 Ιουλίου), δημιουργήθηκε από κοινού με τη ΣΕΚΕ Α.Ε. (Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδας), η οποία και κατέχει το 14% του μετοχικού της κεφαλαίου, και οι δύο εταιρείες συστεγάζονται.

ioannidisΣτόχος της Συνεταιριστικής ΑΕΕΓΑ, όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του στο “Underwriter.gr o πρόεδρος της εταιρείας, κ.Θωμάς Ιωαννίδης (φωτογραφία), είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού και στην κατεύθυνση αυτή το νέο γραφείο στην Κομοτηνή αποτελεί το νέο βήμα της εταιρείας στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, μετά το πρακτορείο της Ξάνθης και το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης.“Έχουμε πάρα πολλούς πελάτες αγρότες και τα τιμολόγια μας ειδικά στα αγροτικά μηχανήματα είναι τα καλύτερα“, πρόσθεσε σχετικά ο κ.Ιωαννίδης. Το δίκτυο της εταιρείας αριθμεί σήμερα περί τους 850 συνεργάτες πανελλαδικά.

Η εταιρεία εκφράζει, περαιτέρω, αισιοδοξία για τη φετινή χρήση και γενικότερα για το μέλλον της μετά τη θετική πορεία του 2015. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει ανακοινώσει η εταιρεία το 2015  παρουσίασε θετική εξέλιξη των μεγεθών της, με παραγωγή 25,3 εκατ. ευρώ, κέρδη ύψους 2 εκατ.ευρώ, ίδια κεφάλαια 25,7 εκατ.ευρώ και κάλυψη φερεγγυότητας Solvency ΙΙ κατά 192%. “Παρά το κούρεμα των ομολόγων μας το 2012 κατά 23 εκατ.ευρώ, λόγω του PSI,  καταφέραμε μέσα σε μια τριετία – και χωρίς να ζητήσουμε λεφτά από τους μετόχους μας – να ανακάμψουμε  και στην πρόσφατη γενική συνέλευση της 23ης Ιουνίου βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διανομή μερίσματος (συνολικό ποσό της τάξης των 350.000 ευρώ)”, μας επεσήμανε σχετικά ο κ.Ιωαννίδης.

Στιγμιότυπο απο τα εγκαίνια του νέου Γραφείου στην Κομοτηνή
Στιγμιότυπο απο τα εγκαίνια του νέου Γραφείου στην Κομοτηνή

Στο πλαίσιο της ανανέωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία προχώρησε σε επενδύσεις εκσυγχρονισμού στο μηχανογραφικό τμήμα, αναβαθμίζοντας όλες τις υπηρεσίες web που προφέρει στους συνεργάτες της, με στόχο τη ελαχιστοποίηση του χρόνου σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.  Παράλληλα, με στόχο την διεύρυνση των εργασιών της, αξιοποιεί στρατηγικές συνεργασίες με άλλες εταιρείες και οργανώσεις, όπως συνέβη πρόσφατα με την Gaia Επιχειρείν, χάρη στην οποία όπως έχει ανακοινωθεί θα προσφέρει έκπτωση 5% στην ασφάλιση αυτοκινήτου και 10% στην ασφάλιση κατοικίας προς όλους τους αγρότες και παραγωγούς.

Πρόσφατα, η Συνεταιριστική ΑΕΕΓΑ πραγματοποίησε, επίσης, σειρά συναντήσεων με το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο «Ασφάλειες, Εξελίξεις και Προοπτικές». Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις, με συμμετοχή περισσότερων από 100 συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην κάθε μία, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *