Skip to content

Επιθεώρηση Χρυσολόγου: Διαγωνισμός για τους συνεργάτες με έπαθλο ταξίδι στο Βερολίνο

Η Επιθεώρηση Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει θεσμοθετήσει την διοργάνωση διαγωνισμών κάθε χρόνο, με σκοπό την ευγενή άμιλλα μεταξύ των Συνεργατών της και την επιβράβευση των επιτυχημένων προσπαθειών των Ασφαλιστών κάθε βαθμίδας.

Στο πλαίσιο αυτό διοργάνωσε και για το τελευταίο τετράμηνο του έτους 2014 εσωτερικό διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στο Βερολίνο, που θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο από την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου μέχρι και την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015. Προορισμοί των περασμένων ετών ήταν το Μπάνσκο, η Βουδαπέστη, η Ρώμη, το Παρίσι, η Βιέννη και η Πράγα.

Στον διαγωνισμό αυτό τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Έπιασαν τους στόχους τους 43 Ασφαλιστές, όταν για το περσινό ταξίδι οι επιτυχόντες ήταν 30, ενώ για όλα τα προηγούμενα έτη ο αριθμός των επιτυχόντων βρισκότανε μεταξύ 18 και 22 ατόμων.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Στους unit manager, στους Διευθυντές γραφείων, αλλά κυρίως στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους για την επίδοσή τους σε μια τέτοια δύσκολη οικονομική περίοδο.

Η Επιθεώρηση Χρυσολόγου θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συνεργάτες της, διότι πιστεύει ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο για την επιτυχία μιας μονάδος πωλήσεων.

Θα συνεχίσει βέβαια και τον θεσμό των εσωτερικών διαγωνισμών, μεγαλύτερων ή μικρότερων, με βραβεία ταξίδια, αλλά και με εναλλακτικές μορφές επιβράβευσης, όπως είναι τα δείπνα εργασίας, η συμμετοχή σε συνέδρια και η πρόσθετη εξειδικευμένη εκπαίδευση, μέσω των οποίων θα στηρίζει, τόσο τους νέους συναδέλφους όσο και τους πιο έμπειρους.

Το μήνυμα της Αποστολής της Επιθεώρησης είναι ένα και απλό :

«Kοιτάμε στα Μάτια»

τον Ασφαλισμένο Πελάτη μας

και τον Ασφαλιστή Συνεργάτη μας!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *