Skip to content

Ημερίδα ενημέρωσης από την Ένωση Financial Planners

Εσπερίδα παρουσίασης Λογισμικού Προγράμματος

Η Ένωση Financial Planners Ελλάδος (HFPA) στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην ενημέρωση και εξέλιξη των  επαγγελματιών του χρηματοασφαλιστικού χώρου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της σε  εσπερίδα  παρουσίασης «Λογισμικού Προγράμματος Financial Planning HFPA»

Αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο

την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019, στις 17:30  – 20:30  (προσέλευση 17:00 ), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Αίθουσα Ρήγας Φεραίος (Ριζάρη 2, Αθήνα 106 75, Είσοδος Αμφιθέατρο)

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες  που ενδιαφέρονται για την ανέλιξη του επαγγέλματός τους, έχοντας στη διάθεσή τους το  σύγχρονο εργαλείο του financial planner. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο  λογισμικό πρόγραμμα που μεταφράσθηκε και η ελληνική έκδοση του οποίου  και παρέχεται αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την HFPA.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι  να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το αίτημα συμμετοχής τους, για την εύρυθμη διοργάνωση  της εκδήλωσης:

https://form.jotformeu.com/90192849043359

Τα μέλη του Δ.Σ. της HFPA πιστεύουν και επενδύουν στην επιμόρφωση και ενημέρωση όχι μόνο των μελών της ένωσης, αλλά και όλων των χρηματο-ασφαλιστικών συμβούλων, αποσκοπώντας στην  θωράκιση  των επαγγελματιών του χώρου μας.

Ο  Financial Planner μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμβουλο για τον Έλληνα καταναλωτή και είναι σε θέση να τον βοηθήσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά  στην κάλυψη των χρηματο-ασφαλιστικών του  αναγκών, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας, μεθοδολογίας και εξατομικευμένης μελέτης που προκύπτει από την χρήση του λογισμικού προγράμματος.

Μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (Hellenic Financial Planners Association – HFPA) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Μετά την παρουσίαση του λογισμικού, θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ένωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας:   info@hfpa.gr

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *