Skip to content

Η ΕΕΔΕ στηρίζει το 2ο Εθνικό Debate Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

2ο Εθνικό Debate Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της κοινότητας Green Angels με την υποστήριξη της ΕΕΔΕ

Το 2ο Εθνικό Debate Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, διοργανώνει και φέτος η πρότυπη ελληνική κοινότητα Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων, GREEN ANGELS με τη συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Προϊόντων και Υπηρεσιών της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεων Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Η εκδήλωση έχει κεντρικό θέμα τις αλληλεπιδράσεις του Πλαστικού, της Θαλάσσιας Ρύπανσης  και των Τροφίμων με το Περιβάλλον και θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ.

Η φετινή διοργάνωση, θέτει ως στόχο την οικοδόμηση ενός πλαισίου ενημέρωσης, προβληματισμού και διαλόγου ανάμεσα σε σημαντικές εταιρείες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού από τους κλάδους Τροφίμων, Πλαστικού και Ναυτιλίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κ. Κώστας Τριανταφύλλου, Assistant Executive Coordinator της  Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) και η κα. Ρόζυ Χαριτοπούλου Διευθύντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), ενώ θα συμμετάσχουν περισσότερα από 200 Ανώτερα Στελέχη και εκπρόσωποι σημαντικότερων Φορέων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της χώρας μας.

Στη συζήτηση (panel) με θέμα τις Περιβαλλοντικές Προκλήσεις και τους Τρόπους Αντιμετώπισής τους, θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Γιώργος Στρουμπούλης, Environmental/Energy Performance Engineer, PRIME MARINE, Παναγιώτης Μήτρου, Technology & Innovation Manager, LLOYD’S REGISTER, Γιάννης Τσερέπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, LARIPLAST S.A., Ιωάννης Κωνσταντινίδης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ANTIPOLLUTION, Αλεξία Μαχαίρα, Communication & Sustainability Manager, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα. Πηνελόπη Γαβρά.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα εργασιών του Συνεδρίου μπορείτε να δείτε εδώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *