Skip to content

Η Ορίζων Ασφαλιστική καινοτομεί με νέες, online εφαρμογές

Με καινοτόμες υπηρεσίες απαντά η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική στην αυξητική τάση εξοικείωσης, τόσο του δικτύου ασφαλιστών της όσο και των καταναλωτών, με τις online εφαρμογές. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει λανσάρει την online εφαρμογή πληρωμής ασφαλίστρων καθώς και την εφαρμογή για smartphones, Orizon RSA.

Όσον αφορά στην εφαρμογή online πληρωμής ασφαλίστρων, παρέχοντας τη δυνατότητα γρήγορης και εύκολης εξόφλησης των ασφαλίστρων μέσα από την υπερσύγχρονη και user friendly ιστοσελίδα της, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως θέτει στο επίκεντρο την ικανοποίηση και διευκόλυνση του δικτύου συνεργατών της, αλλά και των ασφαλισμένων.

To φιλικό περιβάλλον περιήγησης καθώς και η αμεσότητα που προσφέρει στους χρήστες συνθέτουν μια θετική εμπειρία πλοήγησης για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και τον ασφαλισμένο. Τα βήματα είναι απλά. Οι χρήστες της εφαρμογής εισάγουν τον κωδικό πληρωμής όπως αναγράφεται στο ασφαλιστήριό τους και – με απευθείας χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας – εξοφλούν άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια τα συμβόλαιό τους. Μετά το πέρας της πληρωμής, λαμβάνουν email με την απόδειξη πληρωμής.

«Ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της, η πλατφόρμα online πληρωμής ασφαλίστρων χρησιμοποιήθηκε από δεκάδες συνεργάτες, γεγονός που αποδεικνύει τη χρησιμότητά της» υπογραμμίζει ο κ. Χρήστος Αχής, εκτελεστικός σύμβουλος διοίκησης της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής.

Στις καινοτόμες εφαρμογές της Ορίζων, έρχεται να προστεθεί και η νέα εφαρμογή για smartphones, Orizon RSA. Ο σχεδιασμός της έχει γίνει με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, σε περίπτωση βλάβης του οχήματός τους ή ατυχήματος.

Με την είσοδό τους στην εφαρμογή και καταχωρώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος τους – καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας – πραγματοποιείται απευθείας αποστολή μηνύματος στο τηλεφωνικό κέντρο της Mondial Assistance και εντοπίζεται αυτομάτως η ακριβής θέση ακινητοποίησης του οχήματος τους.

Μέσω της εφαρμογής Orizon RSA επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη από την υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος ή Οδικής Βοήθειας, εφόσον οι καλύψεις αυτές παρέχονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

*Η εφαρμογή είναι συμβατή με λειτουργικό android & iOS, με δυνατότητα δωρεάν download μέσω Play Store & Apple Store αντίστοιχα.

Όπως δηλώνει ο κ. Χρήστος Αχής «Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, πιστή στο όραμά της όλα τα χρόνια λειτουργίας της, θα συνεχίζει να αναζητά και να προσφέρει τις πλέον πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα σε όσους την επιλέγουν.»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *