Skip to content

Η Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός του The Christmas Factory

Γιατί αξία έχει να μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Το The Christmas Factory, το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο πάρκο που έχει γίνει θεσμός, επέστρεψε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, γιορτάζοντας φέτος 10 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας. Μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα μεγάλο πάρτι και η Eurolife FFH είναι και φέτος εκεί συμμετέχοντας ενεργά στη διάδοση της χριστουγεννιάτικης μαγείας, ως ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης, ως αποκλειστικός χορηγός του «Σπιτιού των Ξωτικών» και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στις οικογένειες στην Ελλάδα, όχι μόνο μέσα από τα ασφαλιστικά της προγράμματα, αλλά και μέσα από δράσεις που προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και χαράς. Έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας προσκαλεί να μοιραστούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο The Christmas Factory, γιορτάζοντας φέτος τα «Γενέθλια του Άι Βασίλη». Το «Σπίτι των Ξωτικών powered by Eurolife FFH» θα είναι και πάλι εκεί, με τα σκανταλιάρικα ξωτικά να ξεναγούν μικρούς και μεγάλους στο χώρο τους, το μέρος που κοιμούνται, αλλά και την τάξη τους, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν στα θρανία των ξωτικών και να γράψουν το γράμμα τους στον Άι Βασίλη, ζητώντας το δώρο τους για φέτος. Οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν επίσης να επισκεφθούν το θερμοκήπιο που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού, να φυτέψουν το δικό τους έλατο και τα ξωτικά να το επιστρέψουν στα δάση.

Η χαρά και το παιχνίδι, όμως, δε σταματούν εδώ, αφού στο χώρο της Τεχνόπολης το κοινό θα μπορεί καθημερινά να απολαμβάνει συναρπαστικά εργαστήρια, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά, δώρα, μουσική, φαγητό, τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, Άγιο Βασίλη, και πολλές ακόμα εκπλήξεις, ανάμεσά τους και το φωταγωγημένο καρουσέλ της Eurolife FFH.

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας και να μοιραστούμε μαγικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Για αυτό και φέτος τις γιορτές η Eurolife FFH δίνει το δυναμικό «παρών» στη λαμπερή γιορτή του The Christmas Factory και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να παρασυρθούν μαζί της στο μαγικό του κόσμο. Για να μας θυμίσει ότι αξία έχει να μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων. 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *