Skip to content

Η VDFM πρωτοπορεί με την πλατφόρμα GT Fusion

Artificial Intelligence τεχνολογία στην υπηρεσία της VDFM!

H VDFM Ltd, ως επίσημος αντιπρόσωπος της GT Motive στην Ελλάδα και με βασικό μέτοχο τη Mitchell International, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια παρουσιάζει -για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά οχήματος- την καινοτόμα πλατφόρμα GT Fusion, που αυτοματοποιεί τη διαδικασία εκτίμησης ζημιών με τη βοήθεια της Artificial Intelligence (ΑΙ) τεχνολογίας!

Πρόκειται για μία ακόμα καινοτομία της εταιρείας GT Motive, για την οποία αποκλειστική αντιπρόσωπος στη χώρα μας είναι η VDFM.

Η πλατφόρμα GT Fusion βασίζεται σε ένα συνεργατικό μοντέλο που συνδυάζει τις κορυφαίες δυνατότητες της GT Motive στην εκτίμηση ζημιών με την τεχνογνωσία των αξιόπιστων AI παρόχων Click-Ins, TonkaBI, και Valora.

Πλέον, με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας αιχμής μπορούν και αναγνωρίζονται αυτόματα τα κατεστραμμένα σημεία του αυτοκινήτου, καθώς και τα απαραίτητα ανταλλακτικά που χρειάζονται για την επισκευή της ζημιάς, μέσω μίας απλής επισύναψης φωτογραφιών στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται η εκτίμηση του συνολικού κόστους με τη πρόγραμμα της GT Motive. Ο πρωτοποριακός συνδυασμός τεχνολογιών, που προσφέρει η πλατφόρμα GT Fusion, μπορεί να εφαρμοστεί σε πλήθος περιπτώσεων, όπως στον προ-ασφαλιστικό έλεγχο οχημάτων, στην αυτοματοποιημένη εκτίμηση κόστους ζημιάς ή στην αρχική αξίωση κόστους ζημιάς.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν οι ίδιοι τον πάροχο AI τεχνολογίας που επιθυμούν, εκτός των ήδη υπαρχόντων συνεργατών της πλατφόρμας.

Η VDFM LTD, πάντα πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες, κάνει τη διαδικασία ηλεκτρονικής εκτίμησης και διαχείρισης ζημιών πιο αυτοματοποιημένη, άμεση και αξιόπιστη από ποτέ, εξοικονομώντας αισθητά πολύτιμο χρόνο και κόστος, σε σχέση με τις κλασικές μεθόδους!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *