Skip to content

Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου! Έλα στην 1st Insurance Career Day

  • 1st Insurance Career Day: Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, 13.00 – 16.00, Porto Palace Hotel Thessaloniki
  • 33rd Thessaloniki Insurance Conference – «Η Ασφαλιστική διαμεσολάβηση την επόμενη δεκαετία»: Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, 16.00 – 21.00, Porto Palace Hotel Thessaloniki

Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου! Έλα στην 1st Insurance Career Day.

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference στέκεται για ακόμα μια χρονιά δίπλα στους εκπροσώπους της ασφαλιστικής αγοράς της Μακεδονίας με μία πολυδιάστατη ατζέντα και μία ολιστική προσέγγιση του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Το κύριο συνέδριο με τον διακριτικό τίτλο Τ Η Ι Ν < προκαλεί τους επαγγελματίες του χώρου να σκεφτούν για τις ανάγκες του κλάδου και να οραματιστούν το επάγγελμά τους σε μία νέα δεκαετία.

Μόνο που φέτος η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr κάνουν ένα βήμα πιο πέρα σκεπτόμενοι το μέλλον του κλάδου και την ανάγκη ανανέωσης που απαιτεί το επάγγελμα. Για αυτό το λόγο, ενισχύουν ακόμη περισσότερο τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα τους και διοργανώνουν την 1st Insurance Career Day.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 13:00 στο Porto Palace Hotel Thessaloniki όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά και να ενταχθούν ως μέλη στην Ασφαλιστική Βιομηχανία θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχουν στη διάθεσή τους. Ιδιωτικά κολέγια, ασφαλιστικές εταιρείες και άνθρωποι του κλάδου μέσω ομιλιών και παρουσιάσεων θα μπορέσουν να δώσουν το στίγμα του επαγγέλματος και να κατατοπίσουν τους ενδιαφερόμενους για τις ευκαιρίες μετεκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης στο δύσκολο επάγγελμα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να καταθέσουν βιογραφικά για την κάλυψη προσφερόμενων θέσεων εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 1st Insurance Career Day θα λάβουν χώρα οι εξής ομιλίες:

• «Τα επαγγέλματα του ασφαλιστικού κλάδου», Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory Services, EXPERTO CREDE
• «Οικονομικές προοπτικές στην Ελλάδα και Ασφάλιση», Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων, NEW YORK COLLEGE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
• Εταιρική παρουσίαση INTERLIFE Ασφαλιστικής & ανοιχτές θέσεις
• Εταιρική παρουσίαση GROUPAMA Ασφαλιστικής & ευκαιρίες καριέρας
• «Τα λάθη που κάνεις όταν αναζητάς εργασία», Γιώργος Ραλλάκης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, LEARNINGEVOLUTION.GR

Για δηλώσεις προεγγραφής συμπληρώστε την φόρμα εδώ, ώστε να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Η 1st Insurance Career Day δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν όλοι οι επισκέπτες να κάνουν το καλύτερο πρώτο ξεκίνημα στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Ευελπιστεί να αποτελέσει τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, αποκλειστικά εστιασμένη στο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Η 1st Insurance Career Day μπορεί να ενισχύσει την απασχόληση και να σε φέρει τους νέους κοντά στους μελλοντικούς τους εργοδότες.

Έλα στη φετινή συνάντηση των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης για να γνωρίσεις και να συζητήσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

• Ενημερώσου για το επάγγελμα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης
• Προγραμμάτισε συνεντεύξεις εργασίας
• Γνώρισε επαγγελματίες της αγοράς και δικτυώσου
• Αναζήτησε σωστά θέσεις εργασίας

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου εδώ.

Χορηγοί Ημέρας καριέρας: GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Υποστηρικτές Ημέρας καριέρας: NEW YORK COLLEGE, MEDITERRANEAN COLLEGE, FINANCE CLUB, EXPERTO CREDE, jobfind.gr, learningevolution.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Κλαδικά sites: asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr
Κλαδικά περιοδικά: The Insurer – insuranceworld
Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – epixeiro.gr
Τοπικά μέσα επικοινωνίας: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ATLAS – TV100 – FM100 – Focus fm – Status fm – biscotto Thessaloniki – makthes.gr – seleo.gr – voria.gr

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *