Skip to content

Μαρτυρία: “Βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, σε ένα νησί των Κυκλάδων…”

“Σήμερα έζησα μια συγκλονιστική εμπειρία τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας , από αυτές που δεν ζεις συχνά και που αξίζει να την μοιραστείς. Όλοι γνωρίζετε ότι είμαι εξειδικευμένη ασφαλίστρια ασφαλειών ζωής εδώ και 20 χρόνια… Πριν πολλά χρόνια γνώρισα μια, αγαπημένη πλέον, φίλη και της πρότεινα να ασφαλιστεί με ένα πρόγραμμα νοσοκομειακό. Πράγματι με εμπιστεύτηκε και επιλέξαμε παρέα ένα αξιόλογο πρόγραμμα υγείας .

Τα χρόνια πέρασαν, η σχέση καλλιεργήθηκε, μοιραστήκαμε πολλές στιγμές οικογενειακές, καλές και άσχημες και πάντα υπήρχε μια άψογη συνεργασία μεταξύ μας.

Στέλλα Ζουλινάκη, Feel Safe Insurance
Στέλλα Ζουλινάκη, Feel Safe Insurance

Αρχές Οκτώβρη, ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από την κόρη της με πληροφόρησε ότι βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη και σοβαρή κατάσταση, σε ένα νησί των Κυκλάδων. Επιτόπου συνεργαστήκαμε για την άμεση αερομεταφορά της, η όποια για μένα αποτέλεσε εμπειρία ζωής…το κάθε λεπτό μέτραγε για την επιβίωσή της.

Από τότε πέρασαν 6 μήνες, στην εντατική ενός πολύ μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου, με δύσκολες στιγμές και τραχειοτομή…

ΣΗΜΕΡΑ με πολύ χαρά την επισκέφθηκα στο σπίτι της. Την συνάντησα, αγκαλιαστήκαμε και είδα πως είναι να συναντάς “νικητές της ζωής”!!! Συζητήσαμε για την εμπειρία της καταστολής, της εντατικής, ,της μάχης που έδωσε για να μείνει ζωντανή…

Όταν αναφερθήκαμε σε όλα, κάποια στιγμή αναρωτήθηκε πόσο αλήθεια να στοίχισε όλο αυτό στην Ασφαλιστική.  Με έκπληξη ενημερώθηκε από μένα ότι το κόστος (δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η εκκαθάριση των τελευταίων τιμολογίων), πλησίασε για τους 4 πρώτους μήνες που είχα παραστατικά τα 250.000 ευρώ, ενώ υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα 300.000 ευρώ …

Η έκφραση της έκπληξης, της ανακούφισης στο πρόσωπο της και τα λόγια που μου ξεστόμισε, ήταν και θα είναι για πάντα τα μεγαλύτερα εφόδια στο αγώνα που κάνω σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας καθημερινά.

Καταλαβαίνω συνεχώς ποσο σημαντική είναι η δουλειά μου και πραγματικά είμαι υπερήφανη για αυτό!!! Εγώ θα συνεχίσω ΔΥΝΑΜΙΚΑ για το το όραμά μου, που είναι να ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΣΦΑΛΗΣ!!!

Αγαπημένη, ευχαριστώ για αυτήν την στιγμή! Να είσαι γερή και περαστικά σου !!!

*Το άνω κείμενο γράφτηκε και δημοσιεύθηκε στο facebook, απ’ όπου και αναδημοσιεύεται αυτούσιο, με άδεια της Στέλλας

Έχεις κι εσύ περιστατικά που σε κάνουν να νοιώθεις περήφανος για το επάγγελμα που ασκείς; Αν ναι, αξίζει να τα μοιραστείς! Γράψε μας στο hello@underwriter.gr

Stella

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *