Skip to content

Νέες δράσεις από την πρωτοβουλία «Save the Day» της Anytime για την Οδική Ασφάλεια

Η Anytime της Interamerican, αναγνωρίζοντας τη σημασία της οδικής ασφάλειας, συνεχίζει τις δράσεις της πρωτοβουλίας «Save the Day», του προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που εστιάζει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, με κύριο στόχο τη μηδενική απώλεια ανθρώπινων ζωών στον δρόμο.

Το «Save the Day» συστήθηκε στο κοινό, βάζοντας τα πρώτα θεμέλια σε αυτή την πρωτοβουλία της Anytime, μέσα από τη συνεργασία με τη σχολή ασφαλούς οδήγησης Driving Academy. Οι ασφαλισμένοι της Anytime είχαν τη δυνατότητα μέσα από μια σειρά ενεργειών αποκλειστικά για εκείνους, να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια, ώστε να αλλάξουν κακές καθημερινές συνήθειες στον δρόμο και να υιοθετήσουν μία θετική οδηγική κουλτούρα.

Μετρώντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στην απήχηση της δράσης, το «Save the Day» έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της ασφάλειας στο δρόμο. Με αυτή την έμπνευση ως «όχημα», το «Save the Day» συστήνεται στους επιβάτες που χρησιμοποιούν το μετρό για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, ντύνοντας συρμούς των γραμμών 2 και 3 με ηχηρά μηνύματα, που αναδεικνύουν τους λόγους που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, αλλά και ταυτόχρονα ενθαρρύνουν τους πολίτες σε υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της πρωτοβουλίας «Save the Day» αποτελεί και η ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της εκπαίδευσης των παιδιών από μικρή ηλικία. Με πρωταγωνιστές τα παιδιά των υπαλλήλων του Ομίλου Interamerican και υπό την καθοδήγηση του Λάμπρου Φισφή, τα κεντρικά γραφεία της Interamerican, διαμορφώθηκαν ως σχολική αίθουσα, δημιουργώντας έτσι ένα φιλικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον. Οι ευφάνταστες απαντήσεις τους και η μοναδική οπτική των παιδιών στις ερωτήσεις σχετικά με την οδήγηση, είχαν ως αποτέλεσμα την παραγωγή τριών διαδραστικών βίντεο, με απολαυστικές ατάκες, που όμως τονίζουν την αναγκαιότητα της ένταξης της οδηγικής εκπαίδευσης στις νεαρές ηλικίες.

Τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας «Save the Day» περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα οδικής ασφάλειας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενημερωτικές καμπάνιες στα social media, ενώ θα δοθούν σημαντικές υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της Anytime, που σκοπό θα έχουν την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Όλες οι δράσεις της πρωτοβουλίας «Save the Day» αποδεικνύουν έμπρακτα, τη σταθερή δέσμευση της Anytime να συμβάλει στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας με όχημα τη σωστή εκπαίδευση και πρόληψη, να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των οδηγών και να υλοποιεί δράσεις, που έχουν θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και την κοινωνία.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *