Skip to content

Νέες ψηφιακές λύσεις – εργαλεία για τους συνεργάτες της DAEDALUS

Η DAEDALUS βαδίζοντας στο πλάνο της στρατηγικής της ανάπτυξης , πέρα από τα καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα που κατ’ αποκλειστικότητα αρχίζει να προωθεί στην  αγορά , προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας διαδικτυακής πλατφόρμας ειδικά διαμορφωμένης για τους συνεργάτες της.


Μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας και τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες , αυξάνεται ο χρόνος που διαθέτουν οι συνεργάτες για προσωπική βελτίωση και αύξηση των πωλήσεων και κατ’ επέκταση του εισοδήματός τους . Για το λόγο αυτό η DAEDALUS επένδυσε και συνεχίζει να επενδύει στην ασφαλιστική εκπαίδευση – τεχνογνωσία και σε υλικοτεχνολογικές υποδομές αιχμής , που σήμερα αποτελούν τη λεωφόρο της διαχείρισης της πληροφορίας για μια επιτυχημένη  σταδιοδρομία στην αγορά.

Η καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα αποτελεί «state of the art» , όντας από τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες πλατφόρμες της αγοράς, με αιχμή του δόρατος τη δυναμική εφαρμογή της συγκριτικής τιμολόγησης αλλά και των αυτοματισμών που βοηθούν τους συνεργάτες να έχουν προσωποποιημένα και αναλόγως προσαρμοσμένα , όλα εκείνα τα προαπαιτούμενα έντυπα από την Εποπτική Αρχή για τη διαδικασία της πώλησης όπως π.χ. έντυπο αναγκών , αιτιολογημένη συμβουλή κλπ.

Σχεδιάστηκε με στόχο να παρέχει εύκολα και γρήγορα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το συνεργάτη, εξασφαλίζοντας του:

·         Απλή και ξεκάθαρη ενημέρωση μέσα από πολύ εύκολη πλοήγηση.

·         Δυνατότητα πρόσβασης απ’ όλες τις συσκευές Desktop,Laptop, Tablet, Smartphones .

·         Εύκολη και άμεση τιμολόγηση προϊόντων

·         Άμεση ενημέρωση και παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου

·         Διαφάνεια στις συναλλαγές

·         Δυνατότητα δημιουργίας στατιστικών αναφορών

·         Άμεση πληροφόρηση για τα συμβόλαια και τους πελάτες

·         Παρακολούθηση εισπράξεων και προμηθειών

·         ONLINE ενημέρωση για προϊόντα ανταγωνισμού

…και αυτά είναι μόνο η αρχή!!!

Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι όλα αυτά παρέχονται 24 ώρες , 365 ημέρες το χρόνο.

Μέσα στους επόμενους δυο μήνες ετοιμάζονται νέες εκπλήξεις για τους συνεργάτες με επίκεντρο τη μείωση των λειτουργικών κόστων τους, όπως π.χ η καινοτόμα κάρτα  κλήσεων εξωτερικού VOIP.

Η πρόσβαση στη νέα αυτή διαδικτυακή πλατφόρμα γίνεται μέσα από τον ιστότοπο της DAEDALUS και την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *