Skip to content

Διαβάστε στο ηλεκτρονικό περιοδικό της ΕΕΑΕ, «ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ»:

“Αρχή Καλοκαιριού, επίσημα και ελεύθερα..! Παράλληλα όμως με ένταση προσπαθειών και μαχητικότητα, συνεργασία με Συλλόγους και Επιμελητήρια και τεκμηριωμένη νομικά αντίδραση,  για να αντιμετωπίσουμε τη μάστιγα του αθέμιτου ανταγωνισμού» αναφέρει στο Editorial η Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμητρα Λύχρου !

  • Αιέν Αριστεύειν ! Ο λόγος και το αφιέρωμα, “σε έναν ξεχωριστό συνάδελφο, τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, που κοσμεί την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση με την παρουσία του και το έργο του !”
  • Αποσύρθηκε τελικά το επίμαχο άρθρο 23 του νέου Κλιματικού Νόμου. Διαβάστε στη σελίδα 8, τις διαβουλεύσεις που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και τα παραλειπόμενα του συνεδρίου της ΕΑΕΕ στην Ύδρα..
  • Η συνάντηση του προεδρείου της ΕΕΑΕ με τον Χρήστο Γεωργακόπουλο, παρουσιάζεται στη συνέχεια. Το κοινό συμπέρασμα παραμένει : ο ρόλος του Επαγγελματία Ασφαλιστή είναι αναντικατάστατος !
  • Παροχές, δωράκια και άλλα ευτράπελα.. που διαδραματίζονται στην αγορά, παρουσιάζει ο Αντιπρόεδρος Χάρης Αλεξόπουλος στο άρθρο του, και καλεί όλους να αναλογιστούν ποια αγορά τους ικανοποιεί…
  • Με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις αιτιολογημένες αποφάσεις – προειδοποιήσεις της, προς τα κράτη-μέλη για τροποποιήσεις στα κακώς κείμενα (συγκεκριμένα την υπ’ αριθμόν INFR 4150 απόφαση), ασχολείται στο άρθρο του, ο Νομικός Σύμβουλος ΕΕΑΕ Περικλής Πολυχρονίδης.
  • Επίκαιρα φορολογικά θέματα για την Επιστρεπτέα προκαταβολή, παρουσιάζει ο φοροτεχνικός σύμβουλος του Συνδέσμου Νίκος Λάμπρου.
  • Στο πλαίσιο της παροχής δυνατότητας στις διαφημιζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Διασφαλίζω, για συμμετοχή με θέμα της επιλογής τους, η Άννα Πιαλίδου, απέστειλε το άρθρο της Εταιρείας ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, με θέμα «προγράμματα ασφάλισης ηλεκτρικών οχημάτων, MINETTA electrify».
  • Πολλά και επίκαιρα τα θέματα που παρουσιάζονται στη σελίδα «για να γνωρίζεις». Ενημερωθείτε με εγκυρότητα!

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή σας, είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της και τη βιωσιμότητά της!

Χρησιμοποιείστε τον παρακάτω σύνδεσμο όπου θα δείτε και εκεί το νέο μας τεύχος!
https://issuu.com/eeae/docs/_46

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *