Skip to content

Νοσοκομειακή περίθαλψη κατοικιδίων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers σε συνεργασία με την Safe Pet System, δημιουργό των προγραμμάτων υγείας κατοικίδιων συντροφιάς, σας παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα υγείας κατοικίδιων συντροφιάς στην Ελλάδα.
Screen shot 2016-03-18 at 11.02.33 AM

Screen shot 2016-03-18 at 11.06.59 AM

Τι είναι αυτό που κάνει το πρόγραμμα ξεχωριστό; Είναι το μοναδικό πρόγραμμα ασφαλιστικών καλύψεων και όχι μόνο. Πέρα από τις ασφαλιστικές καλύψεις, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, όπως εκπαίδευσης, grooming κ.λπ., μοναδικό στη χώρα μας. Με τα οφέλη και τις εκπτώσεις που παρέχονται μέσω του προγράμματος έχετε ουσιαστικά έμμεση επιστροφή χρημάτων. Δείτε τον  πίνακα που ακολουθεί και υπολογίστε το κέρδος σας.
Πρόσθετες παροχές:

1. ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΩΝ

Εταιρεία Hill’s
Χορηγείται έκπτωση από 25%, για απεριόριστες αγορές των τροφών της εταιρείας Hill’s.

Εταιρία BELCANDO
Μίας ΔΩΡΕΑΝ συσκευασίας ξηράς τροφής της εταιρείας Belcando 5kgr ή 4kgr, (αξίας 27€ έως 35€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.

Εταιρία  LEONARDO
Μίας ΔΩΡΕΑΝ συσκευασίας ξηράς τροφής της εταιρείας Leonardo 2kgr (αξίας 18,5€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές  έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.
Εταιρία INFRONT
Ενός ΔΩΡΕΑΝ περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας σκύλου (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας INFRONT , (αξίας 9.5€) με την αγορά αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση20%.
Εταιρία BIO BOND CAT
Ενός ΔΩΡΕΑΝ περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας γάτας  (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας  BIO BAND  , (αξίας 5.60€) με την αγορά αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση20%.
Εταιρία FLEX PLUS
Μίας ΔΩΡΕΑΝ συσκευασίας προστατευτικού συμπληρώματος για τις αρθρώσεις του σκύλου και της γάτας  της εταιρείας FLEX PLUS (αξίας 29€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές  έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
Εταιρία VANCAT
Μίας ΔΩΡΕΑΝ συσκευασίας  άμμου υγιεινής για γάτες  της εταιρείας VANCAT (Anti-bacterial 6kg αξίας 8€) ή (Ultra clumbing 6kg αξίας 8,50€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές  έως την λήξη του συμβολαίου , θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
Εταιρία SALMO PET
Χορηγείται  έκπτωση 18% στα προϊόντα Salmo Pet,  λάδι Σολωμού για σκύλους και γάτες, για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου.
Εταιρία BEAPHAR
Χορηγείται  έκπτωση 20% στα προϊόντα NO STRESS αμπούλες κατά του στρες  για σκύλους και γάτες, για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου.
2.ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ (Pet Saloon-Grooming)
ΔΩΡΕΑΝ 2 περιποιήσεις ομορφιάς – καλλωπισμού ετησίως που περιλαμβάνουν: μπάνιο, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών, καθαρισμό πρωκτικών αδένων.

Παρέχεται έκπτωση 30% επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

3. ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ 2 εκπαιδεύσεις (μαθήματα) βασικής υπακοής και κοινωνικοποίησης, ετησίως.

Παρέχεται έκπτωση 30% επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

4.PENSION – ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Διαμονή σε πιστοποιημένα κέντρα φιλοξενίας – και με συμμετοχή των μελών 12€/ ημέρα διαμονής των κατοικιδίων συντροφιάς. Για κάθε 6 ημέρες φιλοξενίας, χορηγείται μία ημέρα δωρεάν. Στο ποσό περιλαμβάνεται και η τροφή.

Ας δούμε κάποια παραδείγματα των εκπτώσεων που θα παρέχονται στουςκατόχους του Νοσοκομειακού Προγράμματος έναντι της μέσης τιμής στην αγορά για την συγκεκριμένη υπηρεσία:
Screen shot 2016-03-18 at 1.02.26 PM

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης Αστική Ευθύνη και Νομική Προστασία Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΗ: 24ωρη εξυπηρέτηση από καταρτισμένους κτηνιάτρους, 365 ημέρες το χρόνο!!!

22 Comments

  1. Avatar

    Μπορούσα να έχω λεπτομέρειες και για το πόσο θα κοστίζει το πρόγραμμα το χρόνο? Έχω δύο σκυλιά ευχαριστώ

  2. Avatar

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ 5-12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΑΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ?? ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ , ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΠΧ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΦΑΛΗΡΟ ΚΛΠ

    • Avatar

      Καλα δεν απαντα κανεις απο την εταιρια ; Και περιμενει να ασφαλιστουμε ;

      • Avatar

        Αγαπητή Ευαγγελία, εάν εννοείς το underwriter, πρόκειται για κλαδικό έντυπο όχι ασφαλιστική εταιρεία. Εάν εννοείς την εταιρεία που αναφέρεται στο άρθρο, σε αυτό δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.

  3. Avatar

    Γεια σας θα ηθελα να ενημερωθω σχετικα με το κοστος του προγραμματος εχω 6 σκυλια και 1 γατα…ευχαριστω

  4. Avatar

    Γεια σας. Θα μπορουσα να εχω τιμες για δυο σκυλους και μια γατα παρακαω; Ευχαριστω

  5. Avatar

    καλησπερα! θα μπορουσα να εχω λεπτομέρειες ? εχουμε 6 σκυλια στην οικογενεια !

  6. Avatar

    Που βρίσκεται αυτό το νοσοκομείο;
    Θέλω να το επισκεφτώ να δω επακριβώς τη λειτουργία του.

  7. Avatar

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 14 ΧΡΟΝΩΝ Κ 5 ΧΡΟΝΩΝ, ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  8. Avatar

    Καλησπέρα σας!θα ήθελα να μάθω τις τιμές και γάτα και για σκύλο. Ποιες κλινικές περιλαμβάνονται κι αν γίνονται ειδικές τιμές στα πολλά ζώα. Ευχαριστώ

  9. Avatar

    Καλησπερα θα ηθελα να ενημερωθω σχετικα για το κοστος για ενα σκυλακι και τι γινεται με παθηση π.χ εξαρθρημα που προυπαρχει.Ευχαριστω.

  10. Avatar

    tha ithela na matho to kostos tis asfalias gia 2 skylous 1 xronou kai 12 xronwn

  11. Avatar

    Θα ήθελα να ενημέρωσω για το ετήσιο κόστος

  12. Avatar

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  13. […] Είναι άλλωστε αυτή η αγάπη για τα κατοικίδια σε συνδυασμό με το εμπορικό δαιμόνιο του "Πωλητή-Ασφαλιστή" που οδήγησε τον κ. Φωτόπουλο να δημιουργήσει το πρώτο και πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα νοσοκομειακής κάλυψης κατοικίδιων. […]

  14. […] Είναι άλλωστε αυτή η αγάπη για τα κατοικίδια σε συνδυασμό με το εμπορικό δαιμόνιο του «Πωλητή-Ασφαλιστή» που οδήγησε τον κ. Φωτόπουλο να δημιουργήσει το πρώτο και πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα νοσοκομειακής κάλυψης κατοικίδιων. […]

  15. Avatar

    Καλησπέρα! θέλω να μάθω που είσαστε για να έρθω!!

    • Avatar

      Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018!!!
      Είμαι συνταξιούχος και αντιμετωπίζω σοβαρά οικονομικά προβληματα, και δεν μπορώ να πληρώσω για την επέμβαση που χρειάζεται ο Μαυρούλης (γάτος), που είναι η μοαδική μου παρέα!! Σας παρακαλώ μπορώ να τον φέρω να τον δείτε και να τον κρατήσετε για ένα διάστημα, λόγω του ότι πρόκειται να χειρουργηθώ μετά τις γιορτές.
      Σας παρακαλώ βοηθήστεμε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
      Εν αναμονή απαντήσεώς σας.
      Με εκτίμηση,
      Carlo de Grandi

  16. Avatar

    Παρακαλώ θα μπορούσα να έχω περισσότερη ενημέρωση για τα προγράμματα?
    Που μπορώ να απευθυνθώ?
    Ευχαριστώ πολύ!

  17. Avatar

    Θα ήθελα μια προσφορά για ασφάλεια υγείας γάτας

  18. Avatar

    Γεια σας;

    Αφορά και την Θεσσαλονίκη το ασφαλιστικό πακέτο;

  19. Avatar

    Με ενδιαφέρει μια ασφάλεια για τον δικό μου σκυλάκο μπιζον χαβανεζ που είναι τώρα 3, μηνών και για της αδελφής μου το μαλτεζακι που είναι 7 ετών.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *