Skip to content

Ορίζων Ασφαλιστική: Νέα Ανταγωνιστικά Προγράμματα Περιουσίας και Αστικής Ευθύνης

Η Ορίζων Ασφαλιστική, μια αμιγώς Ελληνική Μικτή Ασφαλιστική Εταιρεία με σημαντική παρουσία στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1964, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραδοσιακότερες και οικονομικά σταθερότερες δυνάμεις της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Με σταθερή πορεία, υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και συνεχή κερδοφορία, η Ορίζων Ασφαλιστική σχεδιάζει το μέλλον πάνω σε ισχυρές βάσεις, παρά το σφοδρό ανταγωνισμό και τις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κοινοτική οδηγία SOLVENCY II. Σημεία υπεροχής της ΟΡΙΖΩΝ, το εξαιρετικού επιπέδου παρεχόμενο service, η προηγμένη τεχνογνωσία και ευελιξία στη διαχείριση εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων, η σταθερή διοίκηση, οι στρατηγικές συνεργασίες με αντασφαλιστές παγκοσμίου εμβέλειας και πάνω από όλα το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό της.

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-10-10-14-18-30O Κος. Χρήστος Αχής, Εκτελεστικός Σύμβουλος Διοίκησης, παρουσιάζει συνοπτικά το προφίλ της εταιρείας καθώς και τη νέα γενιά προγραμμάτων περιουσίας και αστικής ευθύνης που πρόσφατα λάνσαρε η ΟΡΙΖΩΝ:

 Η φήμη και το ήθος της εταιρείας μας, είναι κάτι το οποίο διαχρονικά προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού, καθώς αποτελεί την μεγαλύτερη κληρονομιά μας και πυξίδα για κάθε μελλοντική μας  δραστηριότητα.

Η αγορά μας που σταδιακά λειτουργεί σε περιβάλλον Solvency 2, έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για νοικοκυρεμένες εταιρείες να αναζητήσουν το κάτι παραπάνω. Για αυτό και στην ΟΡΙΖΩΝ με υπερεπάρκεια κεφαλαίων και περιθώριο φερεγγυότητας 241%,  στοχεύουμε σε σημαντική αύξηση των παραγωγικών μας μεγεθών τα προσεχή χρόνια, πάντα όμως με γνώμονα την κερδοφόρα και ορθολογική ανάπτυξη, μέσω ισορροπημένων  χαρτοφυλακίων.

Είναι γεγονός ότι χαρτοφυλάκια που στηρίζονται αποκλειστικά στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να επιβιώσουν τα επόμενα χρόνια και θεωρώ υψίστης σημασίας οι διαμεσολαβούντες να στραφούν σε άλλους κλάδους,  οι οποίοι θα αυξήσουν το μελλοντικό τους εισόδημα, καθώς η συνεχής πτώση ασφαλίστρων και το αυξανόμενο διαχειριστικό κόστος συρρικνώνουν αισθητά τα περιθώρια κέρδους όλων των εμπλεκομένων. Είναι πολύ σημαντικό τη σημερινή εποχή οι διαμεσολαβούντες να δημιουργούν νέα ασφάλιστρα και όχι να ανακυκλώνουν υφιστάμενες παραγωγές. Ο ρόλος της εκπαίδευσης προς αυτή την κατεύθυνση είναι εξαιρετικά σημαντικός και είναι ένα κομμάτι που εμείς στην ΟΡΙΖΩΝ επενδύουμε συστηματικά τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας  έναν εξαιρετικά έμπειρο και άρτια καταρτισμένο Διευθυντή Εκπαίδευσης, τον κ. Γ. Τσακατούρα, ο οποίος με τις γνώσεις του υποστηρίζει καθημερινά το δίκτυο διαμεσολαβούντων της εταιρείας.

 Επίσης, θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και να δημιουργούμε προϊόντα που ταιριάζουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, ιδιαίτερα σε περιβάλλον παρατεταμένης οικονομικής κρίσης. Συγκεκριμένα, στις αρχές του καλοκαιριού παρουσιάσαμε μια νέα σειρά tailormade  προγραμμάτων περιουσίας, που καλύπτουν το κτίριο, το περιεχόμενο σε κατοικίες (Blue Home, Dream Home, Gold Class), σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Business Tailor & Business Plus) και Ξενοδοχεία (Golden Zeus), από πάσης φύσεως κινδύνους. Επίσης, παρουσιάσαμε μια νέα σειρά προϊόντων  γενικής αστικής ευθύνης.

Νέα ανταγωνιστικά προγράμματα Περιουσίας από την Ορίζων Ασφαλιστική

12771816_10153854646488820_7990563445156961612_o

Ασφάλιση Κατοικίας

Από τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς είναι τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που παρουσίασε η Ορίζων Ασφαλιστική. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει σε κάθε πολίτη την δυνατότητα να προστατεύσει το πολυτιμότερο περιουσιακό του στοιχείο, ακόμη και σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες όπως αυτές που διανύουμε. Κύριο χαρακτηριστικό των παρακάτω προγραμμάτων, εκτός από τις ανταγωνιστικές τιμές, είναι η ευελιξία καθώς ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Συγκεκριμένα:

  • Blue Home: Για κατοικίες ενυπόθηκες και μη, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε είδους δανειακή σύμβαση και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό τόσο σε επίπεδο καλύψεων όσο και σε ασφάλιστρα.
  • Dream Home: Απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν πληρέστερη προστασία. Περιλαμβάνει βασικό πακέτο 29 καλύψεων για ζημιές σε κτίριο και περιεχόμενο, με δυνατότητα προσθήκης και συμπληρωματικών καλύψεων, έτσι ώστε ο ασφαλισμένος να διαμορφώσει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει με βάση τις μοναδικές του ανάγκες.
  • Horizon Gold Class: To πληρέστερο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας για πελάτες που δεν διαπραγματεύονται την προστασία του σπιτιού τους, με περισσότερες από 35 καλύψεις και εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

14206212_10154372101548820_6663225336189756902_o

Ασφάλιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Η Ορίζων δημιούργησε το Business Tailor και το Business Plus, δύο νέα προγράμματα για την ολοκληρωμένη ασφάλιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το βασικότερο πλεονέκτημα του Business Tailor είναι η ευελιξία του καθώς ο πελάτης μπορεί να ‘ράψει το δικό του κοστούμι’ επιλέγοντας  με βάση τις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες ανάμεσα σε 4 επίπεδα κάλυψης και με ασφάλιστρα εξαιρετικά ανταγωνιστικά.

Το δεύτερο πρόγραμμα, το Business + , απευθύνεται σε επιχειρηματίες που επιθυμούν την απόλυτη εξασφάλιση της επιχείρησής τους. Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα με 35 βασικές καλύψεις και δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών, με ασφάλιστρα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά.

13392180_10154116557868820_1703953685314604755_o

Ασφάλιση Ξενοδοχείων & Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Golden Zeus

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ασφαλιστικής κάλυψης κτιρίου και περιεχομένου ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων & ενοικιαζόμενων δωματίων, καθώς και την αστική ευθύνη του ξενοδόχου έναντι των τρίτων. Ειδικότερα, το «Golden  Zeus»,  καλύπτει τις εγκαταστάσεις έναντι κινδύνων από πυρκαγιά, σεισμό, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά αίτια, φυσικά φαινόμενα, κατολίσθηση εδάφους, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, κλοπή/ληστεία  και ζημιές από διάρρηξη ή ληστεία, δαπάνες αποκομιδής ερειπίων κ.α. Επιπλέον, παρέχονται καλύψεις για την αστική ευθύνη έναντι πελατών και επισκεπτών σχετικά με ζημιές και σωματικές βλάβες από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, τη χρήση πισίνας, τη δηλητηρίαση από κατανάλωση τροφίμων και ποτών, καθώς και εργοδοτική ευθύνη.

Νέα προγράμματα Αστικής Ευθύνης

Στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των προγραμμάτων ασφάλισης που απευθύνονται σε προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες, η Ορίζων δημιούργησε 8 νέα προγράμματα  Αστικής Ευθύνης, εμπλουτισμένα με πλήθος βασικών και προαιρετικών καλύψεων και βελτιώνοντας αισθητά τα ασφάλιστρα:

Αναλυτικά:

  1. Αστική Ευθύνη Εστιατορίων-Καφέ
  2. Αστική Ευθύνη Καταστημάτων-Γραφείων
  3. Αστική Ευθύνη Ξενοδοχείων-Ενοικιαζομένων Δωματίων
  4. Αστική Ευθύνη Εκπαιδευτηρίων-Φροντιστηρίων
  5. Αστική Ευθύνη Γυμναστηρίων & Ινστιτούτων Αισθητικής
  6. Αστική Ευθύνη Διαχειριστή πολυκατοικίας
  7. Αστική Ευθύνη Ιδιώτη-Οικογενειάρχη
  8. Αστική Ευθύνη Εργολάβων από εργασίες ανέγερσης οικοδομών

Άλλωστε στόχος της ΟΡΙΖΩΝ είναι η δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών που με τη δική μας καθημερινή αμέριστη υποστήριξη θα μπορούν να εξελίσσονται ως επαγγελματίες και θα μεγαλώνουν μαζί μας. Θέλουμε ο κάθε συνεργάτης να βλέπει την ΟΡΙΖΩΝ σαν έναν αξιόπιστο συνοδοιπόρο στην καθημερινή προσπάθειά που κάνει και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη δημιουργία ανθρώπινων σχέσεων πέρα από προϊόντα και τιμολογήσεις. Στόχος μας είναι κάθε συνεργάτης ανά πάσα στιγμή να έχει άμεση επικοινωνία και υποστήριξη, τη στιγμή που το χρειάζεται.

orizon-fbΗ Ορίζων Ασφαλιστική στο Facebook

Επιπλέον, η ομάδα digital marketing της Ορίζων,  κατάρτισε μια ολοκληρωμένη καμπάνια στοχεύοντας στην προβολή των προγραμμάτων αιχμής της εταιρείας. Παράλληλα, στόχος της διαδικτυακής παρουσίας αποτελεί και η ανάδειξη των αξιών της, ενώ προτεραιότητα είναι να δημιουργείται χρήσιμο content (κείμενα και γραφικά), το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως από το δίκτυο των συνεργατών.

https://www.facebook.com/orizonins/

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *