Skip to content

Προετοιμασία των Υποψηφίων Διαμεσολαβητών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α΄& «Ιδιωτική Ασφάλιση» (νέο βιβλίο ΕΙΑΣ)

image001image003Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών οργανώνει φροντιστηριακό πρόγραμμα για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις που διενεργεί η ΤτΕ για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’, διάρκειας 24 εκπαιδευτικών ωρών που θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος  όροφος) στις 8,9,10 & 23 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις εξετάσεις στο site του ΕΙΑΣ www.eias.gr.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Επιπέδου Α΄ και Δ΄, θα διεξαχθούν στην Αθήνα το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν από το ΕΙΑΣ το νέο επικαιροποιημένο Εγχειρίδιο του ΕΙΑΣ «Η Ιδιωτική Ασφάλιση»  (έκδοση 2015). Στο εγχειρίδιο αυτό επιχειρείται μια συνολική θεώρηση όλων των θεμάτων που αφορούν στο σύγχρονο κόσμο της ασφαλιστικής  αγοράς. Το νέο βιβλίο αποτελεί ένα σύγχρονο, πλήρως επικαιροποιημένο, εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μελλοντικούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο πλαίσιο των εξετάσεων πιστοποίησης της ΤτΕ, αφού καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *