Skip to content

ΠΣΑΣ: Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ενημερώνει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ότι: οι τοποθετήσεις του Ά Αντιπροέδρου – Ανδρέα Καλλέργη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega channel την Πέμπτη 05.10.2023, απηχούν αποκλειστικά τις προσωπικές του απόψεις.

Ο ΠΣΑΣ υποστηρίζει τους επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Συμβούλους – Πράκτορες, οι οποίοι παρέχουν υψηλή τεχνογνωσία και άψογο service στους πελάτες τους.

Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες και σεβόμαστε απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις.

Εκ του ΔΣ του ΠΣΑΣ

Η Πρόεδρος Θεοδώρα Γουργούλη

1 Comment

  1. Avatar

    Καλημέρα σας.
    Με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου Α του Π.Σ.Α.Σ, σας δηλώνω ότι το χθεσινό Δελτίο Τύπου ΠΣΑΣ, το οποίο σας απέστειλε η κυρία Θεοδώρα Γουργούλη και αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας, δεν έχει εκδοθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται από το καταστατικό μας. Συγκεκριμένα:
    1.Δεν φέρει την έγκριση και την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα κ. Σαμωνά Αντώνη.
    2.Δεν έχει συμπεριληφθεί ως θέμα στο Δ.Σ προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη ψηφοφορία κατόπιν συζητήσεως όπως είθισται και να γίνει καταγραφή στα πρακτικά. Το εν λόγω κείμενο απλώς διακινήθηκε μέσω email και αποστάλθηκε σε μέσα ενημέρωσης.
    3.Δεν έχει εκδοθεί νομική γνωμοδότηση από τον νομικό μας σύμβουλο, ώς είθισται παρόλο που το ζήτησα από εχθές.
    Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου προσβάλει την τιμή και την υπόληψη μου, καθώς και την φήμη μου, τόσο με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου Α του ΠΣΑΣ, όσο και με την επαγγελματική μου ιδιότητα ως Ασφαλιστικός Πράκτορας, προχωρώ άμεσα στην άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματος μου και σας παρακαλώ όπως διαγράψετε την αναφερομένη ανάρτηση από την ιστοσελίδα σας.
    Με εκτίμηση,


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *