Skip to content

Σταθερά δίπλα στους Διαμεσολαβητές η ERGO Ασφαλιστική – Δημιουργεί νέο τμήμα εκπαίδευσης για την ενδυνάμωσή τους

Η ERGO Ασφαλιστική υλοποιεί στην πράξη τη διαχρονική στρατηγική της δέσμευση για την ενδυνάμωση και την υποστήριξη των δικτύων διαμεσολάβησης, προχωρώντας στη δημιουργία νέου Τμήματος Εκπαίδευσης.

Με το νέο αυτό τμήμα η ERGO επιδιώκει να προωθήσει την αριστεία και την επαγγελματική ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της. Το νέο τμήμα θα παρέχει εκπαίδευση που θα ανταποκρίνεται στις εξελίξεις της αγοράς και στις σύγχρονες ανάγκες των διαμεσολαβητών, βοηθώντας τους να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συναλλασσόμενους μαζί τους.

Επικεφαλής του νέου Τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Λογοθέτης, ως Προϊστάμενος Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών, ενώ η κα Ιωάννα Κουρτελάκη, θα ασκεί τα καθήκοντα της Υπεύθυνης Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών.

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων δήλωσε σχετικά: “η δημιουργία του νέου τμήματος και η αναγνώριση της αξίας της συνεχούς εκπαίδευσης των διαμεσολαβητών, αποτελεί ακόμη μια έμπρακτη απόδειξη του σημαντικού ρόλου που έχει ο διαμεσολαβητής στην αναπτυξιακή πορεία της ERGO. Ο Γιώργος είναι ένα έμπειρο στέλεχος, με 31 συνεχή χρόνια παρουσίας στον τομέα των πωλήσεων στους κόλπους της εταιρείας μας και είμαι βέβαιος, ότι θα συνδράμει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης όλων των δικτύων της εταιρείας μας.”

Βασικοί στόχοι του νέου τμήματος είναι η αναδιοργάνωση και ο εκσυγχρονισμός του εκπαιδευτικού προγράμματος, η εφαρμογή στοχευμένης και ουσιαστικής εκπαίδευσης σε ομοιογενείς ομάδες που θα δημιουργηθούν με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των συνεργατών της ERGO, η παροχή ολιστικής εκπαίδευσης που αφορά στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας, τα διαθέσιμα προϊόντα Ζωής και Υγείας, Γενικών ασφαλίσεων και η βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των διαμεσολαβητών, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, όπως δεξιότητες επικοινωνίας και διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Οι διαμεσολαβητές που συνεργάζονται με την ERGO θα επωφεληθούν σημαντικά από τα προγράμματα εκπαίδευσης καθώς θα αποκτήσουν γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών τους και να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις ασφαλίσεων που θα εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ο κ. Λογοθέτης συμπλήρωσε ότι “η δημιουργία του νέου Τμήματος Εκπαίδευσης, αντανακλά τη δέσμευση της ERGO να επενδύσει στην ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές τους με βιωματικό και ζωντανό τρόπο, να εμπλουτίσουμε τις απαραίτητες γνώσεις τους που θα τους επιτρέπουν να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και επιτυχημένοι στην αγορά, να εμπνεύσουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση εδραιώνοντας ταυτόχρονα το όραμα και τις αξίες μας”.  

(Στην κεντρική φωτογραφία ο κ. Γιώργος Λογοθέτης, Προϊστάμενος Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών) 

1 Comment

  1. Avatar

    Νωρις το σκεφτηκατε……
    Προτεινω για να μην ειμαστε τρεις και ο κουκος ,να εκπαιδευτουν και οι συναδελφοιοι απο την Τραπεζα να ειμαστε ολοι μαζι βρε παιδια, τοσα μας ενωνουν………


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *